רכבים קניית רכב ומכירתו לאחר תקופה קצרה שלא יאבד משוויו

• הוסף לסימניות
אנו מעוניינים לקנות רכב 5 מקומות נוסף לתקופה קצרה של כארבעה חודשים פחות או יותר.
ולכן, רוצים לקנות רכב שנוכל למכור באותו מחיר בערך בע"ה ולא יאבד מערכו.
עקב כך שזה לתקופה קצרה, אנחנו באמת לא צריכים משהו מידי מושקע , אבל העיקר שלא ירד הרבה מערך הרכב, כמובן שיעשה נסיעות כמו שצריך ובלי ביקורים במוסכים.
עדיפות לסכום השקעה נמוך יחסית אבל גמישים (סביבות 15-40 אל"ש)
וכן עדיפות להיברידי אם זה בתנאים הנ"ל.
אשמח לשמוע כיוונים ורעיונות.
תודה

• הוסף לסימניות
אנו מעוניינים לקנות רכב 5 מקומות נוסף לתקופה קצרה של כארבעה חודשים פחות או יותר.
עקב כך שזה לתקופה קצרה, אנחנו באמת לא צריכים משהו מידי מושקע , אבל העיקר שלא ירד הרבה מערך הרכב, כמובן שיעשה נסיעות כמו שצריך ובלי ביקורים במוסכים.
תודה
טויוטה פריוס.

עולה 40 לפחות.

יותר זול ?
אולי אינסייט, אבל מושב אחורי יחסית צפוף.

שימו לב לקנוןת יד ראשונה או שניה, כי אחר כך כשתמכרו קשה להתפטר מרכב יד רביעית ומעלה.

• הוסף לסימניות
טויוטה פריוס.

עולה 40 לפחות.

יותר זול ?
אולי אינסייט, אבל מושב אחורי יחסית צפוף.

שימו לב לקנוןת יד ראשונה או שניה, כי אחר כך כשתמכרו קשה להתפטר מרכב יד רביעית ומעלה.
תודה, במיוחד לעניין יד ראשונה/שניה, שכחתי מיזה.
ולגבי קילומטראז, גם צריך להיזהר במשהו?

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלה האם שווה לעשות זאת גם עם רכבים זולים יותר לקנות ולמכור אני צריך רק לכמה חודשים ולא רוצה להיתקע כך אני לא משחק על הרבה כסף מצד שני שלא יעשה תקלות לבינתים
ודרך מי הכי שווה לקנות פלוס ייעוץ מה טוב

• הוסף לסימניות
לתקופה קצרה הייתי ממליץ על רכב זול נניח פוקוס 2009 שאין הרבה להפסיד נניח קונים ב 6 מוכרים ב 4

• הוסף לסימניות
ואם תרצו אני מתעסק בזה בתשלום סמלי. מייל דבליו, 42647, שטרודל

• הוסף לסימניות
תודה
יד נמוכה וקילומטרז' נמוך. אחרת קשה מאד למכור.
עדיפות לקורולה שיש לה ביקוש גבוה במיוחד.
כדאי מאד מאד רכב שטופל במוסך מורשה עם תיעוד של הטיפולים.

הערת אזהרה: מכיר כמה וכמה שחשבו שיעשו את זה , ונשארו עם רכב לתמיד.

• הוסף לסימניות
יד נמוכה וקילומטרז' נמוך. אחרת קשה מאד למכור.
עדיפות לקורולה שיש לה ביקוש גבוה במיוחד.
כדאי מאד מאד רכב שטופל במוסך מורשה עם תיעוד של הטיפולים.

הערת אזהרה: מכיר כמה וכמה שחשבו שיעשו את זה , ונשארו עם רכב לתמיד.
מה עלות של כזה רכב?

• הוסף לסימניות
לגבי קורולה, אכן זה אמין אבל מאוד יקר
לדעתי לזמן קצר עדיף משהו זול שאין הרבה מה להפסיד מלכתחילה

• הוסף לסימניות
לגבי קורולה, אכן זה אמין אבל מאוד יקר
לדעתי לזמן קצר עדיף משהו זול שאין הרבה מה להפסיד מלכתחילה
מחילה, אבל זה פשוט לא נכון.
רכב זול שנקנה באווירה כזאת של "אין לי מה להפסיד"...
זו הרפתקאה לא מומלצת בכלל, וודאי שלא לטווח קצר שם גובר הסיכון הרבה יותר.

שווה להשקיע בקורולה, זו השקעה שבדרך כלל תחזיר את עצמה ביתר קלות, ועם כמה שפחות ירידת ערך ובעיות וטרטורים.

• הוסף לסימניות
לא מדוייק, חבר שלי קנה קורולה עם הנתונים הכי טובים, טסט לשנה מטופל בחברה עם קבלות, והיו לו תקלות
ושם הנפילה ביותר כסף...
אם היה קונה פוקוס מקסימום הפסיד 2000 ש"ח
אז יש צד שני לדעתי

• הוסף לסימניות
לא מדוייק, חבר שלי קנה קורולה עם הנתונים הכי טובים, טסט לשנה מטופל בחברה עם קבלות, והיו לו תקלות
ושם הנפילה ביותר כסף...
אם היה קונה פוקוס מקסימום הפסיד 2000 ש"ח
אז יש צד שני לדעתי
אני בהחלט שומע צד שני.

דעתי בכל זאת שאין לקחת דוגמא מסיפור אחד שקרה, כי זה יכול לקרות לכל אחד בכל רכב ובכל שנתון.
תמיד צריך סיעתא דשמיא.

הגיוני יותר לקנות בכל זאת קורולה, שם התקלות מזעריות יחסית, באחוזים ובחומרת הבעיות, ובשמירת הערך אחר תיקון.

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון שיש מצב ענק שתישארו עם הרכב לתמיד....
מנסיון...
אני קניתי לחודשיים לפני 4 שנים ועד היום יש לי.....
אל תקנו רכב זול מידי תשקיעו במשהו טוב
רכב ישן מידי זה מתכון בדוק לבעיות וקשה למכור אותו!
באמת הגיוני לקנות קורולה זה רכב הכי אמין
חובה!!! לבדוק לפני זה בדיקה רצינית עם מוסכניק מומחה!

• הוסף לסימניות
לתקופה קצרה הייתי ממליץ על רכב זול נניח פוקוס 2009 שאין הרבה להפסיד נניח קונים ב 6 מוכרים ב 4
אני צריכה שהרכב יתפקד מעולה.
רכב כזה מצליח לעשות נסיעות ארוכות וכו?
קחו בחשבון שיש מצב ענק שתישארו עם הרכב לתמיד....
מבחינת שלא מצליחים למכור, או מבחינת ש"מתמכרים" לזה?
אני מבררת רק מבחינת להצליח למכור, הסיבה השניה לא רלוונטית כרגע.

ההתלבטות שלי בין רכב בסביבות 10 אלש ואז פחות חוששת אם ימכר או לא. אבל מה שהכי קריטי לי , שיעשה את העבודה כמו שצריך בלי מוסכים ועניינים.
או פשוט ללכת על היקר יותר, אבל אז ממש חייבת שימכר בע"ה...

מישהו גם יודע להמליץ אם באמת שווה לטפס עוד במחיר כדי לקבל היברידי יחסית ישן? או שעדיף רגיל איכותי יותר?

• הוסף לסימניות
רכב כזה מצליח לעשות נסיעות ארוכות וכו?
חד משמעית זה סיכון גדול לנפילה משמעותית עם תיקונים ובעיות !!!
ההתלבטות שלי בין רכב בסביבות 10 אלש ואז פחות חוששת אם ימכר או לא. אבל מה שהכי קריטי לי , שיעשה את העבודה כמו שצריך בלי מוסכים ועניינים.
או פשוט ללכת על היקר יותר, אבל אז ממש חייבת שימכר בע"ה...
קורולה הוא הרכב הכי אמין בשוק והכי נמכר בשוק.

אם את רוצה יותר זול, אפשר להתפשר על שנתון וגם על ק"מ, לא מיליון ק"מ, אבל קורולה שורד מצוין גם בק"מ גבוהים, מבצע נסיעות ארוכות חופשי, ושומר ערך מצוין.

• הוסף לסימניות
אולי זול יותר לשכור בליסינג?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה