דרוש מידע קניית רכב ללא הון עצמי או עם הון עצמי נמוך?

• הוסף לסימניות
אולי זה נכון.
אבל בכל מקרה תצאו כאן עם הפסד רציני.

כי זה יוצא שאתם משלמים במשך שנים, ותכלס נשארים בסוף בלי כלום,
כי תמיד תהיו מחוייבים להמשיך ולשלם
(לא כמו מישהו שקנה רכב ושילם את הסכום המלא, ואחר כך מוכר אותו ונשאר עם רווח ביד, או לחילופין שהרכב שלו בלי שיהיה משועבד לתשלומים)

במצב כזה עדיף ליסינג.
שם לפחות נותנים שירות במקרי תקלה ואפשר לגוון בדגמים....
גם בליסינג יש לך את אותו ירידת ערך וגם שם תצטרך להמשיך לשלם אם תרצה אוטו חדש

• הוסף לסימניות
גם בליסינג יש לך את אותו ירידת ערך וגם שם תצטרך להמשיך לשלם אם תרצה אוטו חדש
נכון.
ברור שעדיף תשלום רגיל מלכתחילה.

אבל בין האפשרויות של הלוואת בלון או ליסינג
לטעמי עדיף ליסינג

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי הצעה של מימון 70 K
עם ריבית של 16 K

וזו היתה נקראת הצעה סבירה יחסית לאחרות (עשיתי השוואות...)

אז תעשו לבד את החשבון
לא יודע מי נתן לך את ההצעה אבל לרוב בחברות זה פריים פלוס 1 משהו כזה ויש חברות שמציעות אפ' פחות מזה אני הייתי בחברה שהציעה אחוז 1 ריבית של200 אלף זה אלפיים ש' 'ח

• הוסף לסימניות
לא יודע מי נתן לך את ההצעה אבל לרוב בחברות זה פריים פלוס 1 משהו כזה ויש חברות שמציעות אפ' פחות מזה אני הייתי בחברה שהציעה אחוז 1 ריבית של200 אלף זה אלפיים ש' 'ח
הגיוני.
תלוי במספר התשלומים.
אני רציתי את זה בפריסת תשלומים ל-5 שנים!

בסוף השגנו את הכסף באופן אחר, כי ראינו שזה לא כ"כ ריאלי

• הוסף לסימניות
הגיוני.
תלוי במספר התשלומים.
אני רציתי את זה בפריסת תשלומים ל-5 שנים!

בסוף השגנו את הכסף באופן אחר, כי ראינו שזה לא כ"כ ריאלי
ברור שאם זה אפשרי עדיף לשלם ולהשיג כמה שיותר מראש אבל מי שלא יכול אם הוא יבדוק טוב הצעות אז הוא יכול למצוא דברים טובים

• הוסף לסימניות
@חלב מוקצף @חצקלוביץ
מה לגבי הקשיחות ועד כמה ידם קלה על ההדק?
במצב היבש אם היה לך חזרה של משכנתא יהיה לך יותר קשה לקבל אבל אני לא חושב שאין לך סיכוי היתי מציע לך לרדת לסוכניות רכב לבדוק איזה הצעות הם מציעים לך ואם הם יסרבו לך עדיין אתה יכול לנסות במימונים חיצוניים ששמה התנאים טיפה יותר קלים

• הוסף לסימניות
בלת"ק
מימון הכי זול לרכב - בבנק.
עם דירוג אשראי תקין, די קל לקבל מימון לרכב חדש של עד 200,000 אלש"ח.
הריבית בבנק לאומי ופועלים - פריים + 0.9%, בהתמקחות אפשר להגיע לפריים +0.5%.
ההחזר החודשי הממוצע בהלוואת בלון (50/50) ל 60 חודש עומד על 2,512 ש"ח.

• הוסף לסימניות
במצב היבש אם היה לך חזרה של משכנתא יהיה לך יותר קשה לקבל אבל אני לא חושב שאין לך סיכוי היתי מציע לך לרדת לסוכניות רכב לבדוק איזה הצעות הם מציעים לך ואם הם יסרבו לך עדיין אתה יכול לנסות במימונים חיצוניים ששמה התנאים טיפה יותר קלים
לא היה לי חזרה או משהו כזה, אני רק שואל באופן כללי עד כמה הם בודקים בציציות, צריכים שיהיה הכנסות פי 3 כמו במשכנתא וכו'?
אגב איך ההגדרה של דירוג אשראי תקין, של נמוך, ואיך של גבוה, יודעים?

• הוסף לסימניות
לא היה לי חזרה או משהו כזה, אני רק שואל באופן כללי עד כמה הם בודקים בציציות, צריכים שיהיה הכנסות פי 3 כמו במשכנתא וכו'?
אגב איך ההגדרה של דירוג אשראי תקין, של נמוך, ואיך של גבוה, יודעים?
לא צריך שיהיה הכנסות פי 3 דירוג אשראי נקבע דרך המון פרמטרים לדוגמא אם יש לך שני חשבונות בנק תקבל דירוג יותר נמוך וזה תלוי בהמון המון משתנים לא בודקם אותך מדי הרבה במימון לרכב בודקים בעיקר את הדירוג אם אין לך בעיות של מינוסים וכו' אז לא יהיה לך שום בעיה לקבל מימון

• הוסף לסימניות
לא צריך שיהיה הכנסות פי 3 דירוג אשראי נקבע דרך המון פרמטרים לדוגמא אם יש לך שני חשבונות בנק תקבל דירוג יותר נמוך וזה תלוי בהמון המון משתנים לא בודקם אותך מדי הרבה במימון לרכב בודקים בעיקר את הדירוג אם אין לך בעיות של מינוסים וכו' אז לא יהיה לך שום בעיה לקבל מימון
בבנק לאומי ופועלים בודקים גם יכולת החזר.
במימון חוץ בנקאי - אכן פחות בודקים יכולת החזר ויותר מסתמכים על דירוג אשראי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה