לא הייתי מהמר על רכב כזההאם מומלץ?
קבלתי הצעה לניסן טידה 2011 261000 ק"מ
מצב מכני תקין יש שריטה בצד
במחיר של 10K
אשמח לכל דיעה בעניין
תודה
ערכתי את ההודעהלא הייתי מהמר על רכב כזה
א. עשה המון קילומטרים
ב. תלמידים נוהגים בצורה מאוד לא אחידה ומסודרת מה שלבטח מאתגר את המנוע
ג. רב הנסיעות היו בתוך העיר בטח גם זה לא מידי בריא למנוע
לשיקולכם!
תוספת המחשה:קח בחשבון שבמחירון רכב של יד 2, מורידים על זה 27%, שזה הרבה מאד!!!
וזה כנראה לא סתם..
קח בחשבון שבמחירון רכב של יד 2, מורידים על זה 27%, שזה הרבה מאד!!!
וזה כנראה לא סתם..
אני קניתי כזה אוטו עם 200K ב5K שח שנת2008האם מומלץ?
קבלתי הצעה לרכב בבעלות פרטית, ובעלות קודמת מורה נהיגה
ניסן טידה 2011 261000 ק"מ
מצב מכני תקין יש שריטה בצד
במחיר של 10K
אשמח לכל דיעה בעניין
תודה
אני קניתי כזה אוטו עם 200K ב5K שח שנת2008
לפני חצי שנה ובינתיים ב"ה אחלה אוטו
דבר אחד אני ממליץ בתור אחד שנכווה בקניית רכב.לכן בדיוק אני רוצה לברר
מה הסיכונים
מצד אחד, עבר מה שעבר עם תלמידים. מצד שני, בדר"כ מורי נהיגה מחליפים לעיתים קרובות.
וברור לי שיש עוד נתונים. מנסה לבנות תמונה מלאה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים