התייעצות קניית רכב מכונס נכסים

• הוסף לסימניות
אני רואה פה המון מכרזים בכל יום על עשרות רכבים.

מדובר בנושא שעשוי לחסוך אלפי שקלים או חלילה לאבד אותם.

אולי מישהו מתנדב להסביר קצת יותר איך עושים את זה נכון, ממה צריך להיזהר,
טיפים וכדו'
או אולי אפילו איזשהו מדריך ..
דבר ראשון צריך לשאול רב מורה הוראה האם זה בכלל מותר.

• הוסף לסימניות
אני רואה פה המון מכרזים בכל יום על עשרות רכבים.

מדובר בנושא שעשוי לחסוך אלפי שקלים או חלילה לאבד אותם.

אולי מישהו מתנדב להסביר קצת יותר איך עושים את זה נכון, ממה צריך להיזהר,
טיפים וכדו'
או אולי אפילו איזשהו מדריך ..
את הרכב הראשון שלי קניתי בזמנו מכונס אין בזה הרבה מה לדעת
רק כדאי לדעת דבר אחד זה סוג של מזל אתה יכול ליפול על רכב שמור ואתה יכול גם ליפול על רכב שהבעלים לפני העיקול למען הפרנציפ החליט להרוס את כל הרכב מבפנים ואין לך על מי לבוא בטענות אין שום אחריות שהרכב במצב תקין (יש כל מיני כונסים שכן מביאים שמאי אבל בד"כ במכירות של הכונסים האלו הרכבים ימכרו קרוב למחירון ואין שם באמת מציאות..)
יש לי קרוב משפחה שקנה רכב מכונס ב90K וגילה שכל הריפוד מעור של מושב הנהג הושחת בכוונה כנראה לפני העיקול כך שכדאי לקחת את הנתונים האלו מראש ..

לגבי הנושא ההלכתי בזמנו לא חשבתי על זה וכאמור כדאי להתיעץ עם רב לפני זה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
גם מבחינה הלכתית זה לא חלק
אבל צריך לזכור שסוחרים מקצועניים נמצאים במכרזים האלה
ואם זה רכב מתחת ל2020 לך תדע מה עבר עליו וכמה זמן הוא יושב במגרש
לא שווה את הפער, שלפעמים הוא ממש קטן

• הוסף לסימניות
אהה.
ואיך מגיעים לתואר הזה..?

או לחילופין, מה אני יכול להפסיד בהצעות נמוכות עד שאזכה?
מקצוענים התכוונתי סוחרי רכב מחוספסים וממולחים...
אם תגיע לתואר הזה אתה כבר תדע.... :sneaky::sneaky:

מה אתה יכול להפסיד ? למשל לקנות רכב ולגלות אחרי יומיים שיש בו 16 בעיות שלא ידעת עליהם...
זה מספיק נזק ??
אם לא, אני אנסה לפרט יותר....:):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה