רכבים קניית רכב שהיה ליסינג, מידע לתועלת הציבור מניסיון

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
לתועלת הציבור מניסיון
הסיפור הוא שקניתי לפני תקופה רכב וראיתי שזה ליסינג, לצערי לא יחסתי לזה כ"כ חשיבות וקניתי.
לאחר תקופה עברתי תאונה והרכב היה טוטאלוס הביטוח אמר לי שהוא משלם לי 17% פחות ממחירון !!! 10000 שקל פחות, כי זה היה ליסינג והם לוקחים את הליסינג הכי מחמיר שזה ליסינג של חברה שהרכב שייך לכמה אנשים, אלא א"כ יש אישור מיוחד מהחברה של הליסינג שאם יחיד נהג על הרכב ואז הביטוח מוריד רק באזור ה5%
המסקנה: שאם מוכרים לכם רכב ליסינג שזה כמעט רוב הרכבים היום, תורידו בשעת הקנייה מהמחירון 17% וסיפורים של המוכר שזה היה יחיד זה לא משנה עד שהוא לא מביא אישור מיוחד של נהג יחיד.
בהצלחה
אם יש למישהו הארה או הערה אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
לתועלת הציבור מניסיון
הסיפור הוא שקניתי לפני תקופה רכב וראיתי שזה ליסינג, לצערי לא יחסתי לזה כ"כ חשיבות וקניתי.
לאחר תקופה עברתי תאונה והרכב היה טוטאלוס הביטוח אמר לי שהוא משלם לי 17% פחות ממחירון !!! 10000 שקל פחות, כי זה היה ליסינג והם לוקחים את הליסינג הכי מחמיר שזה ליסינג של חברה שהרכב שייך לכמה אנשים, אלא א"כ יש אישור מיוחד מהחברה של הליסינג שאם יחיד נהג על הרכב ואז הביטוח מוריד רק באזור ה5%
המסקנה: שאם מוכרים לכם רכב ליסינג שזה כמעט רוב הרכבים היום, תורידו בשעת הקנייה מהמחירון 17% וסיפורים של המוכר שזה היה יחיד זה לא משנה עד שהוא לא מביא אישור מיוחד של נהג יחיד.
בהצלחה
אם יש למישהו הארה או הערה אשמח לשמוע.
העתקתי את זה לאשכול הזה
אשכול 'מגרש רכבים' https://www.prog.co.il/threads/מגרש-רכבים.1082029/

• הוסף לסימניות
המסקנה: שאם מוכרים לכם רכב ליסינג שזה כמעט רוב הרכבים היום, תורידו בשעת הקנייה מהמחירון 17%
ידוע שבליסינג מורידים (מה שידוע לי, מהעבר בכ"א) 15%
ומראש זה מחושב ככה בקניה ובמכירה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה שבאתי לחדד זה שלא קונים רכב שבעברו היה ליסינג, והמוכר אומר שזה היה נהג יחיד בלי שהוא מביא לך כזה אישור ביד.
ואני אחד שדי מברר רק שהמוכר אמר שזה ליסינג ולא בררתי לעומק והמתווך היה נראה יר"ש ולא חלמתי שהוא מוכר לי רכב 17% מעל למחירון שזה הזוי.

• הוסף לסימניות
ברישיון כתוב ’’השכרה/ החכר’’ שלפעמים זה יכול להיות בכלל השכרה שזה גרוע בהרבה מליסינג..

• הוסף לסימניות
ידוע שבליסינג מורידים (מה שידוע לי, מהעבר בכ"א) 15%
ומראש זה מחושב ככה בקניה ובמכירה.
כן?
מוזר, אני הייתי עכשיו בליסינג של אלבר 3 שנים מטעם העבודה, ואז יש אופציה לקנות את הרכב במחירון פחות 5%
ואם מראש אתם אומרים שהם מורידים 17% נשמע מוזר, כי אנשים לא סתומים לא לדעת מזה שהם משלמים יותר

• הוסף לסימניות
לא כל רכב נחשב לפי המחיר שמקבלים בטוטלוס
יש המון רכבים שנמכרים הרבה! מעל המחירון
ובטוטולוס לא יקבלו את זה,
זה השוק!

• הוסף לסימניות
כן?
מוזר, אני הייתי עכשיו בליסינג של אלבר 3 שנים מטעם העבודה, ואז יש אופציה לקנות את הרכב במחירון פחות 5%
ואם מראש אתם אומרים שהם מורידים 17% נשמע מוזר, כי אנשים לא סתומים לא לדעת מזה שהם משלמים יותר
לא יודע מה לומר.
לא מבין בזה כ"כ.
אני יודע שברישיון הרכב מופיע אם הוא מליסינג ואוטו' המחיר בהתאם.

@מ הלוי
@דעתן ברמות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה