קיקי שפיגלמן
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
הי, תוכלי לכתוב לי את המספר/ מייל שלך?יש לי 2 שמלות שושבינות מתוקות של רייצ'ל למכירה . נלבשו פעם אחת. מתאים לגיל 4 ולגיל 7+
הי, תוכלי לכתוב לי את המספר/ מייל שלך?יש לי 2 שמלות שושבינות מתוקות של רייצ'ל למכירה . נלבשו פעם אחת. מתאים לגיל 4 ולגיל 7+
שימי לייק שכשאת כאן וארשום לך ואח"כ אמחקהי, תוכלי לכתוב לי את המספר/ מייל שלך?
שימי לייק שכשאת כאן וארשום לך ואח"כ אמחק
אילו מידות?מקפיצה . מחפשת סט שמלות ל2 נשים ו3 ילדות
40.42 וילדות 7.5.3אילו מידות?
בכמה של הנשים?היי לי יש למכירה 2 שמלות נשים קייציות יפיפיות שמלה נוספת על אותן גוונים לאישה ושתי שמלות לילדותצפה בקובץ המצורף 1952075צפה בקובץ המצורף 1952076צפה בקובץ המצורף 1952077
תכתבי לי כתובת מייל אני אשלח לך תמונות של השמלות ומחירים, זה בערך המידות שיש לי לנשים40.42 וילדות 7.5.3
0583247250B בגימלתכתבי לי כתובת מייל אני אשלח לך תמונות של השמלות ומחירים, זה בערך המידות שיש לי לנשים
היי אשמח לקבל תמונה של השמלהיש לי להשכרה סט מהמם של 4 שמלות במידות 4-5,6-7,10,12 בצבע זהב מתות קידס מעונה זו.
אם מענין אותך אוכל לשלוח לך תמונות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים