דרוש מידע קניתי דגים והם נמצאים בתחתית האקווריום

• הוסף לסימניות
קניתי 3 דגי זהב והם נמצאים רק בתחתית האקווריום - למען האמת זה אגרטל. אני מפחדת שצפוף להם למטה.
מישהו יודע להגיד לי למה זה ככה ואיך אפשר לגרום להם לעלות? (ניסיתי לשים צמח גבוה וזה לא עזר)

• הוסף לסימניות
קניתי 3 דגי זהב והם נמצאים רק בתחתית האקווריום - למען האמת זה אגרטל. אני מפחדת שצפוף להם למטה.
מישהו יודע להגיד לי למה זה ככה ואיך אפשר לגרום להם לעלות? (ניסיתי לשים צמח גבוה וזה לא עזר)
רוצה המלצה לווטרינר טוב?
אם נעים להם למטה שיישארו שם
תן להם אוכל והם יעלו למעלה לאכול

• הוסף לסימניות
דגים נוטים להיות גם בתחתית האקווריום
האם קיימת אצלך באקווריום משאבת אויר?
מה סוג האוכל בו אתה מאכיל את הדג\דגים?

• הוסף לסימניות
IMG-2545.jpg

זה סוג האוכל, ואין לי משאבת אוויר.
האמת עכשיו אחרי ששמתי את הצמח הגבוה הם כן יותר עלו, יש מצב שהם פשוט לא ידעו שיש להם עוד מקום?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כשהם צפים למעלה ונוטים לצד
או שמפתחים כתמים כהים על העור
תתחילו להגיד קדיש

תזהרו מאוד שלא יהיה להם חם
ושתהיה כניסת אויר לכלי
יתכן שהצמח חונק אותם

• הוסף לסימניות
הם רק נראים טיפשים ושתקנים..אבל הם לא..
אם הם פעילים ולא נראים כמסוממים או שוחים עם נטייה לצד עזוב אותם
כך נעים להם
ואם הפ נמצאים הרבה בתחתית האקווריום ואינם פעילים ונראים כמסוממים/שוחים לאט עם נטייה לצד
יש מה לעשות או רק להגיד קדיש?

• הוסף לסימניות
אולי תעלו תמונה ואז נהיה חכמים יותר?!

• הוסף לסימניות
ואם הפ נמצאים הרבה בתחתית האקווריום ואינם פעילים ונראים כמסוממים/שוחים לאט עם נטייה לצד
יש לקנות תרופה בטיפות אבל צריך לאבחן מה מקור המילה
אם אתה קשור אליהם רגשית זה שווה..
אם לא לעשות נקיון יסודי ולקנות משפחה חדשה

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
על דגי זהב לא שווה לקנות טיפות כי הטיפות יותר יקרות מהדג...
צריך להחליף מים בתדירות גבוהה ולתת לדג את האפשרות לעלות בשביל לקחת אוויר.
לא להאכיל מדי הרבה, דף קטן של אוכל לדג ליום שלם.

• הוסף לסימניות
אולי הם מפחדים בגלל המעבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה