כל בו לרכב
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אין כזה דבר זה כבר בעיה שלו אל תחשבו אם לא או אם אין לו כסף , פשוט תגיעו לבית שלו ותדרשו את הכסף חד משמעיתואם הוא לא יהיה בבית
ואם לא יהיה לו את הכסף עליו?
אין כזה דבר זה כבר בעיה שלו אל תחשבו אם לא או אם אין לו כסף , פשוט תגיעו לבית שלו ותדרשו את הכסף חד משמעיתואם הוא לא יהיה בבית
זה השאלה אם המשטרה משתפת פעולה אם איזה בחור משועמםנו אם את יודעת איפה הוא גר זה מצויין , פשוט לנסוע אליו הביתה ותלכי עם עוד גבר ופשוט תדפקו בדלת ותבקשו את הגניבה , ולפי דעתי אפשר להתלונן למשטרה אולי במצב כזה זה סכום כסף מכובד ואולי הוא מוכר למשטרה , למשטרה בטוח יש פרטים עליו , דרך המספר פלאפון המשטרה יכולה לדעת הכל
להשאיר לו עותק מפניה למשטרה ולהבהיר לו, או להורים שלו (אולי לתלות על הדלת או לשלוח בדואר) שאם תוך כך וכך שעות אין העברה לחשבון הבנק שלכם, הפניה עוברת למחלקה המתאימה...ואם הוא לא יהיה בבית
זאת שאלה גדולה מאד מאד , אני חושב תרימי טלפון מחר למשטרה תשאלי מה עושים אם הגניבה הזאת זה לא עולה כסף לשאולזה השאלה אם המשטרה משתפת פעולה אם איזה בחור משועמם
שהתנהג לא כשורה
וגם כולה 800 שח (למרות שזה כסף מכובד עבורי בכל אופן)
כשמעלים מודעה ליד 2 מקבלים מספר פקטיבי שמופנה לבעלים, אז הוא תמיד ידע שהמספר הגיע מיד 2, לא יעזור להחליף טלפוניםבדיוק
פשוט הזוי
אני כל כך כועסת על כך שבא לי להחטיף לו...רציני...
ההזוי הוא שבערב חג הוא חירפן אותי מתי אני באה לקחת וכו'
ומאז הןא לא עונה
ניסיתי מכל הטלפונים האפשריים
אפילו היום ביקשתי מהבוס שלי ת'טלפון שלו
חשבתי אולי מס' לא כשר ידבר אליו ויענה....
השאלה למי אפשר לפנות?
איך אפשר לאיים עליו באיזה דרך?
מה יש לפחד ואם היו נותנים לך קנס על משהוא שלא היית צריכה לקבל מבטיח לך שהיית מתקשרת ולא הייתם מפחדיםיואוו אני מזה לא בקטע של משטרה
ומפחדת בעצמי ממנה....
הוא גר בחצי העולם השניאני לא מבין מה יש בכלל לדון פה מחר תלכי עם עוד שני אחים שלך לא משנה מי העיקר גברים
ופשוט תדפקו בדלת ותדרשו את הכסף , ובטוח לי שאבא שלו לא מודע בכלל למה שקרה והיה לטובתך
איפה הוא גר אולי אני יוכל לעשות לכם טובה , אין לי פחד מאנשים כאלה להפך מכיר אותם על כף היד ומדובר באנשם חוצפנים גדולים ועברייניםהוא גר בחצי העולם השני
אין לי דרך להגיע לשם ולא עם שני גברים
בעלי פחדן לא בעסק
המוצר כבד (יחסית) אני לא אסחוב את זה עד שם ולבסוף הם לא יפתחו לי....
בקיצור להגיד קדיש יתום ? כמו שהציעו לי?
אולי תשלחי לו מכתב? או שתתקשרי הרבה פעמים לבית שלו ואם הוא עדיין "לא נמצא" תגידי להורים שלו מה שקרה ושאת בודקת מה לעשות עם זה- משטרה וכו'הוא גר בחצי העולם השני
אין לי דרך להגיע לשם ולא עם שני גברים
בעלי פחדן לא בעסק
המוצר כבד (יחסית) אני לא אסחוב את זה עד שם ולבסוף הם לא יפתחו לי....
בקיצור להגיד קדיש יתום ? כמו שהציעו לי?
הדבר הזה לא קיים ביד2 כבר בערך אלפיים שנה...כשמעלים מודעה ליד 2 מקבלים מספר פקטיבי שמופנה לבעלים, אז הוא תמיד ידע שהמספר הגיע מיד 2, לא יעזור להחליף טלפונים
משטרה עם הם ישמעו הם לא ישתפו פעולה ויפחדו , במצב כזה צריך לעשות בשקט הכלאולי תשלחי לו מכתב? או שתתקשרי הרבה פעמים לבית שלו ואם הוא עדיין "לא נמצא" תגידי להורים שלו מה שקרה ושאת בודקת מה לעשות עם זה- משטרה וכו'
רעיון טובותגידי להם שאם הכסף לא יחזור את מגישה נגדו תביעה במשטרה
באמת לא פרסמתי ביד שתיים בערך אלפיים שנה... טוב לדעתהדבר הזה לא קיים ביד2 כבר בערך אלפיים שנה...
בדיוק!ומדובר באנשם חוצפנים גדולים ועבריינים
את כל כך צודקתלא קל לקבל ש 800 ש"ח יקרים הולכים על עצים ואבנים
זו באמת כפרת עוונות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים