קניתי מחשב חדש לעריכת וידאו

• פותח הנושא ASUS
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מעבד I7 -950
2 סטים של 2 דיסקים קשיחים במערך RATE
ועוד דיסק קשיח נוסף של טרה
עם 2 כרטיסי מסך דואלים
6 ג'יגה זיכרון 1600MHZ קינגסטון
ספק כח 750W של אנטק
מארז של אנטק
לוח אם של אסוס

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון בטח RAID,
ו-2 כרטיסי מסך בקרוס פייר? מעניין בשביל מה...
השאר נראה ומריח טוב מאוד.

• הוסף לסימניות
אז עכשיו אתה עובר לCS5...
מה אם מטרוקס?
אתה רוצה לקנות את הRTX.2 LE שלי? (מטרוקס הוציאו דריברים בשבילו לCS5)

• הוסף לסימניות
התכוונתי לRAID
בנוגע לכרטיסי מסך כרטיס מסך 1 בשביל 2 המסכים הבסיסיים לעבודה, וכרטיס מסך שני בשביל מוניטור
בנוגע למטרוקס, הדגם החדש של המטרוקס לא מכיל את האפקטים הידועים מהRTX100
אם הRTX2 מכיל את האפקטים אני מוכן לשקול לקנות ממך תלוי במחיר, אגב יוסל'ה קניתי את זה משוקי...

• הוסף לסימניות
אם יוצא לך להיות במרכז אתה יכול לקפוץ אלי הביתה ולראות בעינך את האפקטים של הRTX.2
בכל מקרה את הכרטיס לא קונים בשביל האפקטים (בשביל זה יש המון פלאגינים) אלא לרילטיים ואקספורט מהיר. וגם במחיר שאני יבקש עליו לא נראה לי שישתלם לך לקנות משומש אבל לא יזיק לראות ולהתרשם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה