דרוש מידע קניתי סמסונג יאנג כשר ומתברר שזו הגרסה הישנה

• הוסף לסימניות
הגיוני שעדיין מוכרים עם הגרסה הישנה. האם יש אופציה להתקין את הלוח שנה והקלטת שיחות וכו' שנמצאים בגרסה החדשה? מעניין מה העלות של התקנה כזו?

אשמח לכל מידע. תודה מראש

• הוסף לסימניות
בחנות בגאולה בירושלים. עולה 440 ש"ח
יש מצב שאני מוכנה למכור ב400 ש"ח, בשימוש רק כמה שעות ואני מעוניינת בגרסא המתקדמת

• הוסף לסימניות
תחזרי לחנות ותגידי שהם לא אמרו לך (אם הם לא אמרו)
שזה הגירסה הישנה
ותבקשי שיחליפו לך

• הוסף לסימניות
צריך להיזהא מאוד עם המכשירים של סמסונג יאנג כי הרבה פעמים המוכרים עובדים על הלקוחות........(בפרט במכשיר הזה)

• הוסף לסימניות
איך יודעים מי אמין?
קודם כל יש מוכרים ששרואים על הפרצוף שלהם עם הוא אמין או לא......
ב. לפני שקונים מבררים על החנות וגם הפאלפון
ג. יש מוכרים שמנסים לשכנע אותך שעות מנסיון זה מוכרים לא אמינים

• הוסף לסימניות
גם לי יש את המכשיר הזה וממש אין בו אפשרויות,
הלכתי לחנות אחרת והוא אמר לי שאפשר לפרוץ אותו ב200 ש"ח
אז העדפתי לקנות חדש...

• הוסף לסימניות
תלוי איפה את גרה,
באשדוד המליצו לי על כמה חנויות.
עלה בערך 400
לא זוכרת במדיוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה