כללי קניתי קורל X3

• הוסף לסימניות
היום בסייעתא דשמיא התחלנו לעבוד עמו.

מה שנוכחתי לראות, שבעית הפונטים סודרה כמעט טוטלית.

כמו"כ העברת טקסט מוורוד לקורל מיוחד בלי בעיות.

כמו"כ אין תקיעות ביצוא יבוא ושמירה.

על כל פתרון בעיה כזו לבד היה שווה לי לשלם הרבה כסף אפילו כמה מאות דולרים.

אבל מאידך יש לי את הרושדם שהיא תוכנה כבדה, כל תזוזה לוקחת זמן רב מדאי, כמו"כ שעוברים על הפונטים לוקח לה זמן עד שמביאה את הרשימה, וקצה הזרימה של הפונטים בחיפוש פונט איטי מדאי.

• הוסף לסימניות
כל תוכנה חדשה לוקחת יותר משאבי מערכת
גם אני כשעברתי לקורל x3 (אני עובדת עם רשת של מחשבים)
חלק מהמחשבים עבדו מעולה עם קורל 8 ועם הקורל החדש עבדו באיטיות,
כנראה שאת צריכה לשדרג את המחשב.

• הוסף לסימניות
לשדרג מחשב?

פנטיום 4 מעבד 3.4 מהירות. מפוצל.
זכרון 2 גיגה, כרטיס מסך ולוח מעולים וחזקים, נקנה בערך לפני כ8 חודשים.
שאז היה המילה האחרונה?

האם לדעתכם זו באמת הסיבה? ויש צורך לשדרג?

(לגבי הX4 האם יש בעברית האם כבר בדקת אותו שלא עושה בעיות, פונטים תקיעות, העברה מוורוד?)

• הוסף לסימניות
אצלי ה13 עובד מאוד מהר.
(אומנם המחשב גם משודרג, אבל גם לפני זה זה עבד מצויין)
אגב, ב14 אין הרבה חידושים.

• הוסף לסימניות
לי יש מחשב די ישן (אחרי חלאקה...) והקורל X3 רץ עליו. לא מרגיש שום הבדל לקורל 9 מבחינת המהירות.

• הוסף לסימניות
אז קודם כל, תתחדשי - - -

נכתב ע"י רכט4;67942:
אבל מאידך יש לי את הרושדם שהיא תוכנה כבדה, כל תזוזה לוקחת זמן רב מדאי, כמו"כ שעוברים על הפונטים לוקח לה זמן עד שמביאה את הרשימה, וקצה הזרימה של הפונטים בחיפוש פונט איטי מדאי.

יכוליות שזה לא בעיה בתוכנה עצמה (אין כמו קורל, לא?)
אלא פשוט, יש לך הרבה פונטים שמותקנים לך על המחשב, וזה גורם להאטת התוכנה - - -​

תנסי את סווטקייס, או כל תוכנה אחרת לקיטלוג פונטים, ותדאגי שיהיו בשימוש רק פונטים נחוצים​

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bla_bla_bl;68033:
אלא פשוט, יש לך הרבה פונטים שמותקנים לך על המחשב, וזה גורם להאטת התוכנה - - -
מדובר בקורל, לא בפוטושופ (אל תזיז את העכבר בעת ההתחלה...) או אילוסטרייטר (שני שמות מתחילים עם X, אין תצוגה...) אפילו לא אינדיזיין (יש לי חצי רשימה, מה עושים?...)

בכל מקרה, סוטקייס או פונט נביגייטור זה טוב למי שיש לו סבלנות מרובה, וחייב את כל הגופנים.

• הוסף לסימניות
מזל טוב.
תוכנה מעולה!
כל שקל/דולר/אירו שווה :)

• הוסף לסימניות
גם אני לא מרגיש נפק"מ בין קארעל 8 ל13.

• הוסף לסימניות
בקורל 13 רואים גם פונטים בעברית וגם באנגלית (אומנם באפור כלא םעיל)
האם ישנה אפשרות לעשות שיראו רק את העברית?

מהי התוכנה של הפונטים שכתבו כאן?

• הוסף לסימניות
בקורל 13 יש ישורים אוטומטיים על כל צעד ושעל, הוא מוצא לך כל פעם את האמצע של האובייקט או את צדדיו גם בלי שביקשת. לפעמים זה עוזר מאוד ומקצר את הזמן, אבל לפעמים גם מעצבן, בפרט כשהוא מקשה על תזוזות ידניות בטווח קרוב. מישהו יודע אם יש אפשרות לבטל את האופציה הזו?

• הוסף לסימניות
אם אתה מדבר על הקווים הכחולים שמרצדים עם כל טקסט
מצאתי פיתרון
בתצוגה יש לבטל את הפקודה snap to objects

• הוסף לסימניות
PNINA, אתה מתכוון כנראה לALT+SHIFT+D
סטודיו ישר, אתה מדבר על משהו אחר: ALT+Z

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה