תודה רבה על העזרה
מהחלון שלי לא רואים....האם מישהו שגר במודיעין עילית ברכפלד יכול לברר אצל בני משפחתו האם הם ראו את הרחפן הזה איפה הוא נחת??
שאלתי אם ראיתם לפני כן נוחתמהחלון שלי לא רואים....
ישבתי בסלון ולא ראיתי שום דבר מעופף בחוץ. כבר שעה בערך. אבל זה לא אומר שלא היה..שאלתי אם ראיתם לפני כן נוחת
לפי דעתך אם זה יכול להיות באזור יהודה הנשיאהטסתי רחפן חדש ומיד בפעם הראשונה הוא ברח לי רחוק מאוד
בברכפלד לפני כחצי שעה אם מישהו מצא או ראה איפה בערך נפל הרחפן (באזור רשב"י יהודה הנשיא) אני אשמח לקבל מידע זה תודה
הרחפן נראה כך
בצבע שחור
מתקפל
מצלמצפה בקובץ המצורף 685556ה כפולה
אשמח אם תבדקואנחנו יכולים לבדוק על הגג)
בערך עד 20בערך איזה מספר יהודה הנשיא
ב"הבערך עד 20
הטסתי רחפן חדש ומיד בפעם הראשונה הוא ברח לי רחוק מאוד
בברכפלד לפני כחצי שעה אם מישהו מצא או ראה איפה בערך נפל הרחפן (באזור רשב"י יהודה הנשיא) אני אשמח לקבל מידע זה תודה
הרחפן נראה כך
בצבע שחור
מתקפל
מצלמה כפולה
באמת תודה על העצה יש לי עוד שני רחפנים טבעית בגלל זה כתבתי עליהם תודה רבהלא רוצה לרקוד על הדם, אבל עצה קטנה לפעם הבאה-כשקנו פה רחפן
לא נתתי להם לצאת עם זה אפילו פעם אחת, בלי לכתוב בלורד זהב
(שיעלה על הצבע השחור של הרחפן) בגדול מספר טלפון על אחת הזרועות שלו.
הטסתי אותו רחוק להתבלבלתי ובמקום להחזיר הטסתי אותו קדימה ולחצתי בטעות על כפתור נחיתה מתי שזה היה רחוקסתם שאלה
איך נאבד רחפן?
האם הבטריה נגמרה, או מה?
(סתם סקרנות)
רעיון טוב אבל שלא ישארו איתואיזה עצוב!
אולי ששני הרחפנים האחרים ילכו לחפש אותו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים