שואב שוטף קניתם דרימי דרך לוינגר בב"ב?

• הוסף לסימניות
וקניתם את הנוזל לרצפות מהם?
הזמנו את הנוזל והגיע של חברה לא מוכרת
משהו מכיר?

• הוסף לסימניות
הם טוענים שהנוזל מתאים
יש לו ריח מצוין
לדעתי מידי מקציף ומשאיר סימנים של קצף על הרצפה
קנינו עכשיו באושר עד את החומר הזה ולדעתי נותן תוצאה יותר מוצלחת

• הוסף לסימניות
הם טוענים שהנוזל מתאים
יש לו ריח מצוין
לדעתי מידי מקציף ומשאיר סימנים של קצף על הרצפה
קנינו עכשיו באושר עד את החומר הזה ולדעתי נותן תוצאה יותר מוצלחת
אני הבנתי מהם שזה של דרימי במקורי
הגיע איזה חומר של חברה לא מזוהה
נראה ייצור בייתי
וגם הריח לא משהו ....
אם הוא מקציף זה לא יכול להיות בעיה?

• הוסף לסימניות
אני הבנתי מהם שזה של דרימי במקורי
הגיע איזה חומר של חברה לא מזוהה
נראה ייצור בייתי
וגם הריח לא משהו ....
אם הוא מקציף זה לא יכול להיות בעיה?
זה לא החומר המקורי של דרימי
הם טוענים שזה חומר שמאושר לשימוש ע"י דרימי
לגבי ההקצפה-עד אחוז מסוים זה נחשב מתאים לשואב שוטף, אולי שמתי מידי הרבה חומר ולכן יצא לי קצף?

• הוסף לסימניות
זה לא החומר המקורי של דרימי
הם טוענים שזה חומר שמאושר לשימוש ע"י דרימי
לגבי ההקצפה-עד אחוז מסוים זה נחשב מתאים לשואב שוטף, אולי שמתי מידי הרבה חומר ולכן יצא לי קצף?
זה לא משנה כמות החומר
אם יצא קצף תדעו שזה ממש לא משתלם עם סוג החומר הזה

• הוסף לסימניות
אפשר תמונה של החומר?
בבקשה
1746618804972.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה