שיתוף מקודם קניתם לאחרונה עגלת תינוק? בואו לענות על סקר קליל בנושא חנויות לעגלות תינוק, והיכנסו להגרלה על טיולון בשווי 1,300 ש"ח!

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
אז מי זכה? ולמה לא נעלו את הנושא?

לא צריך לנעול כל אשכול,
רק לפני שמקפיצים אשכול ישן צריך קצת לבדוק.

אני חושב שיכלת לחפש תירוץ טוב יותר ללמה לא מעדכנים פה מי זכה...
מה גם שאין סיבה למה לא לנעול את האשכול אילולי יש למישו עניין שאנשים ימשיכו למלאת את הסקרים (הרי לא עדכנו שההגרלה התבצעה) ואולי גם הם לא ישתתפו בהגרלה

לא שיש לי מושג, רק שההיתנהלות פה מחשידה בלשון המעטה...

אני חושב שיכלת לחפש תירוץ טוב יותר ללמה לא מעדכנים פה מי זכה...
מה גם שאין סיבה למה לא לנעול את האשכול אילולי יש למישו עניין שאנשים ימשיכו למלאת את הסקרים (הרי לא עדכנו שההגרלה התבצעה) ואולי גם הם לא ישתתפו בהגרלה

לא שיש לי מושג, רק שההיתנהלות פה מחשידה בלשון המעטה...
תסתכלו בעמוד אחד קודם באשכול זה ותראו שיש עדכון.

תסתכלו בעמוד אחד קודם באשכול זה ותראו שיש עדכון.
צודק לגמרי,
אני ממש מתנצל בפני @גימפעל ופותחי הנושא,
לא יודע איך זה לא קפץ לי בזמן אמת כשההודעה הזו נשלחה,

ושוב סליחה שחשדתי
ברכות לזוכה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה