דיון קניתם לאחרונה תנור תאי או דו תאי ולא מתחרטים על הרכישה? כנסו בבקשה

• הוסף לסימניות
קניתי בסוף יד שניה במצב חדש (2-3 בשימוש)
כך שזה לא דגם מהשנה האחרונה
הכיריים טובות
התנור גם נראה ממש בסדר בנתיים
החלטתי שלאור אי ההמלצות לא שווה לי לשים 4.5 אלף עלך חדש
לכן הלכתי על יד שניה במצב חדש

• הוסף לסימניות
היה לי לאוומט דו תאי עשה עבודה טובה בסה"כ
עכשיו קניתי טקה 2 תנורים בילד אין רמה מאד גבוהה ותוצאות מדהימות מחיר יקר

• הוסף לסימניות
ש לי כבר כמעט 7 שנים תנור של בקו.
https://eoo.co.il/product/תנור-בנוי-דו-תאי-נירוסטה-beko-יבואן-רשמי-דג/
קנינו במשפחה עוד שניים. כולם מרוצים מאד. אפס תקלות, ניתן לאפות בשני התאים יחד (קו 25A או תלת פאזי), הדלתות מתפרקות בקלות כולל הזכוכיות ומתנקות בקלות.
לא רואה שום סיבה לשלם לחברות ממותגות שלא בהכרח טובות יותר

• הוסף לסימניות
קניתי לפני חודש תנור דו תאי משולב + גז של בלומברג דגם HDWN8133X
התלבטתי המוןןן...
וב"ה מרוצה מאוד מאוד!!!
אופה מעולה, קל לניקוי ותחזוקה, אפשר לאפות ב2 תאים במקביל (כמובן לא בשרי וחלבי יחד...אבל זה ממש חוסך זמן לאפות בתא אחד דגים ובשני חלות וכאלה...)
הנה פרטים עליו:

• הוסף לסימניות
יש לי שניים של סול חד תאי בילד אין.
מרוצה מממממממש!

• הוסף לסימניות
אשמח ממש ממש לקבל יעוץ לגבי תנור בנוי דו תאי. בכמה חנויות אמרו שכבר לא קיים וצריך להגדיל את השטח לשני תנורים. בחיפוש ברשת מצאתי כמה דגמים אבל לא מצאתי ידיים ורגליים..... אשמח מאד מאד לשמוע

• הוסף לסימניות
תנסו ב3172266 052 מחסן מכשירי חשמל עודפים וסוג ב' מושב יגל. מחירים מצחיקים ממש ונותן אחריות

• הוסף לסימניות
מחפשים בנרות המלצה על תנור דו תאי+כריים.
אבל משהו שבאמת טוב למי שאופה המוןןןן.

• הוסף לסימניות
באותו נושא אשמח לשמוע על דלונגי חד תאי בילד אין....
ומה עם סאוטר?

• הוסף לסימניות
קניתי סאוטר דו תאי לפני שנים, אולי 10. לאחרונה חיפשתי חדש כי הוא התחיל לזגזג לי.
אבל אז, בשיטוט אחר המלצות לכל מיני תנורים בפרוג, גיליתי שאין יותר תנורים דו תאיים כמו של סאוטר, וגם לסאוטר כבר אין תנורים כאלה יותר. כל הדו תאים, יש תנור אחד טוב והשני בינוני ומטה וגם קטן יותר. לעומת זאת בסאוטר אצלי שני התאים גדולים ושווים (פרט לעליון שאין בו טורבו).
ואז טכנאי בפרוג אמר לי שאני יכולה פשוט להחליף חלק בתנור. וזה בדיוק מה שעשיתי.
לפעמים לא צריך תנור חדש, צריך פשוט להחליף חלק.
ולענייינו, הבנתי שבלומברג ממש טובים (בהתחשב בעובדה שיש תא אחד מצויין והשני קטן וזניח). אולי באמת צריך לשקול לקנות תנור אחד טוב ועוד טוסטר אובן, כי הדו תאיים היום לא משהו.

• הוסף לסימניות
אשמח לתגובה! הייתי היום בחנות ביררתי על תנורים המוכר המליץ לי על סאוטר מאוד והמוכרת אמרה לי בשקט שאין על בלומברג התבלבלתי! אשמח להמלצות מה יותר טוב בלומברג או סאוטר?

• הוסף לסימניות
לי 2 חנויות אמינות אמרו שאין היום דו תאי טוב,
והרע במיעוטו הוא בלרס. (לא יודעת מה לגבי הלופרה שעולה סכום בן 5 ספרות ונראה זהה לסאוטר ששימש אותי כמעט 2 עשורים בלע"ר)

• הוסף לסימניות
@פרספכתיבה
גם היום את מרוצה?
כן מאוד!!!!
אופה מצוין ובפחות זמן ממה שכתוב במתכונים... אז זה "החסרון" היחיד שצריך לבדוק יותר מוקדם אם זה מוכן כי הוא מאוד חזק. גם הכיריים מאוד נחות לניקוי. ממש מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה