עזרה קניתם מיטת קחטן? אשמח לעזרתכם!

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת האם כל המיטות מרעישות? או רק זו המתרוממת?
אין לי מיטה שמתרוממת
היא מיטה משולשת שהתחתונה נפתחת לארגז מצעים
וכולם חורקים זה נראה לי מהדיקט - ממש אכזבה

• הוסף לסימניות
לי יש את קומפורט (מהקבוצה) והמיטה התחתונה חרקה..
שמתי שמן/זז קל וזה עבר כלא היה

• הוסף לסימניות
אני קניתי מיטת קחטן משולשת, נראה לי דגם סתיו- שילוב עץ בצדדים ובגב, וארגז מצעים, לפני כ- 5 שנים. באופן כללי אני מרוצה מאוד. המיטה נוחה ויפה.
הגלגלים זה סיפור בעייתי, כי הם נשחקו מהר, וגם העץ בתחתית המיטה התנפח קצת.
אני רציתי שיהיה קל להוריד את כיסויי המזרנים ולכן הוספתי סכום וביקשתי רוכסן זוויתי, ואני ממליצה על זה מאוד! שווה כל שקל! כמו"כ הזמנתי כיסוי למזרן העליון, כך שכל היום יושבים על המיטה, אבל לא על המצעים....
החנות שבה קניתי כבר לא מוכרת מיטות, כך שהפרטים לא רלוונטיים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני קניתי שלישיה היי רייזר מעץ כולה. היא פשוט מהממת!! לא חורקת ולא כלום
קניתי בהרהיט באלעד. שירות פצצה! מחירים זולים

• הוסף לסימניות
אם אנו עוסקים במיטות
יש לנו קחטן כבר כמה שנים, ואנו מרוצים מאוד
רק הדיקט של מיטה אחת, נשבר לחלקים
היכן באמת אפשר להשיג רק דיקט, ומהי העלות של כזה דבר???

• הוסף לסימניות
יש לי מיטה של קחטן קרוב ל4 שנים
מצטערת וממש לא ממליצה . {ואני לא בררנית..}
יש לי שלישיה שהמיטה התחתונה נפתח לאחסון {כלי מיטה}
הדיקט של המיטה חורק כל הזמן כל התהפכות בלילה שומעים ... {וזה מההתחלה כך}- וילדים קטנים ישנים על זה גיל 7-
הברזל והעץ ניהיו עם חריצים . לא נשמר חדש .
בקיצור מיטה הבאה שלי לא קונה קחטן :(
אני מצטרפת להנ"ל לצערי אצלינו יש גם בעיה עם הגלגלים שנשחקו מאוד מהר וגם חורצים לי את הרצפה :(

• הוסף לסימניות
לי יש מיטת קומפורט - שלישיה שמתרוממת עם חזיתות עץ (מהקבוצה של @pinati )
בשימוש כשנה. אני מארחת בזה זוגות ומרוצה מאד.
יש כאלה שיגידו שהמזרן קשה מידי, אני אוהבת את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה