- הוסף לסימניות
אין לי מיטה שמתרוממתאשמח לדעת האם כל המיטות מרעישות? או רק זו המתרוממת?
היא מיטה משולשת שהתחתונה נפתחת לארגז מצעים
וכולם חורקים זה נראה לי מהדיקט - ממש אכזבה
אין לי מיטה שמתרוממתאשמח לדעת האם כל המיטות מרעישות? או רק זו המתרוממת?
המיטה שייכת לחברה מסויימת?אני קניתי שלישיה היי רייזר מעץ כולה. היא פשוט מהממת!! לא חורקת ולא כלום
קניתי בהרהיט באלעד. שירות פצצה! מחירים זולים
אהאה נשמע שיש לך את זה כבר שנים...קחטן כמובן. זה מה ששאלו.
דגמי 2018!!
כי קחטן הבסיס ברזל, עץ זה רק הכיסוי, לכן שאלתי.קחטן כמובן. זה מה ששאלו.
דגמי 2018!!
אני מצטרפת להנ"ל לצערי אצלינו יש גם בעיה עם הגלגלים שנשחקו מאוד מהר וגם חורצים לי את הרצפהיש לי מיטה של קחטן קרוב ל4 שנים
מצטערת וממש לא ממליצה . {ואני לא בררנית..}
יש לי שלישיה שהמיטה התחתונה נפתח לאחסון {כלי מיטה}
הדיקט של המיטה חורק כל הזמן כל התהפכות בלילה שומעים ... {וזה מההתחלה כך}- וילדים קטנים ישנים על זה גיל 7-
הברזל והעץ ניהיו עם חריצים . לא נשמר חדש .
בקיצור מיטה הבאה שלי לא קונה קחטן![]()
אויש, וזה לא גלגלים שניתן לקנות בטמבור?אני מצטרפת להנ"ל לצערי אצלינו יש גם בעיה עם הגלגלים שנשחקו מאוד מהר וגם חורצים לי את הרצפה![]()
לא השגנו עדיין אין ממש אותו הדבראויש, וזה לא גלגלים שניתן לקנות בטמבור?
זה נתון חשוב שאני באמת אצטרך לקחת בחשבוןלא השגנו עדיין אין ממש אותו הדבר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים