דרוש מידע קניתם/מכרתם דירה לאחרונה בירושלים בתיווך? אשמח לקבל טל' של מתווכים אמינים בירושלים

• הוסף לסימניות
תיווך עזר לדיור. נעזרנו בהם יותר מפעם אחת והיינו מאד מרוצים.
לא זוכרת טלפון, נראה לי שהמשרד באזור גאולה.
הוא מפרסם הרבה בהמודיע.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אם לאחרונה קניתם דירה דרך מתווך טוב ואמין אשמח לקבל טלפונים ושמות של מתווך כזה, בירושלים

וכן על הדרך -מה עדיך לחפש דירה לקניה דרך ישא ברכה או תיווך?? תודה!
דירה מחפשים בכל המישורים, ואצל כל המתווכים.
תדפדפו בעיתונים, יש שם הרבה דירות דרך הרבה מתווכים, תתקשרו, תדברו תשמעו מה מציעים לכם, ואגב תתרשמו מהמתווך. ו..לכו לראות, רק אחרי שתיראו דירות והרבה, תדעו איזה דירה מתאימה לכם.

כמובן שעדיף לקנות דירה דרך ישא ברכה, ככה חוסכים את הדמי תיווך, אבל, הסטטיסטיקה מראה שכמעט ולא נסגרות עיסקאות בלי מתווך. מתווך מפשר בין הצדדים מחליק את הדברים ודוחף לביצוע העיסקה (כמובן כי רוצה את שכרו) ובלעדיו קשה מאוד לצדדים להגיע להסדר.

..

• הוסף לסימניות
אני לא עובד שם
אבל אני יתן לך טלפונים של אחרים

ת אמינות 0527652758
ת אנג'ן 028000080
ת ברסקי 0548591581
ת גינזבורג 0533179346
ת גלובל 0533133343
ת גרשטנקורן 0527138138
ת ג' אסטייס 0527628002
ת האזור 0527120190
ת הומלנד 0527667599
ת היימש 0527649565
ת הנדלס 0527658638
ת ואן 0548440017
ת וולף 0548510002

אם תצטרכי עוד יש לי עוד

אשמח לקבל עוד מספרים נוספים, תודה!

• הוסף לסימניות
אוי נשמע ממש מלחיץ...
אנחנו חדשים בתחום חיפוש הדירה... אמנם יש ישא ברכה ודומיו אבל הבנתי שלמתווך יש דירות שאין שם. אז מה עדיף לחפש לבד? אני שואלת גם מבחינת אמון וגם מבחינת היצע?
שטויות במיץ עגבניות! אולי פעם זה היה ככה. היום הם לוקחים בעיקר מהמאגרים שאתה יכול להסתכל בעצמך, רק אתה לא עושה את זה או בגלל שאתה לא יודע ואתה יכול לדעת מבירור פשוט עם מי שקצת קצת מתמצא, או שפשוט אתה לא עושה את זה מעצלנות...
אני נתקלתי פעם במקרה הזוי שראיתי דירה לפרסום ביתד נאמן, והתקשרתי ביררתי והכל, והמשכתי הלא... שתי מודעות אח"כ היה דירה דרך מתווך שפירסם את אותה הדירה בדיוק, ואפילו בלי שבעלי הדירה ידעו על זה....

• הוסף לסימניות
האשה כתבה שהיא הולכת למתווכים כי יש להם היציע שלה אין, ועל זה כתבתי שזה שטויות וכסף לפח כי הם מוצאים את הדירות בדיוק איפה שאתה מחפש או איפה שאתה מתעצל לחפש, או איפה שאתה לא שואל מישהו שמבין איפה לחפש...

• הוסף לסימניות
האם משהו יכול להביע דעתו על תיווך היימישע תיווך הנדלס שמרבה לפרסם במבשר ואומר אם אחד סגר עסקה איתו אם יכול לעזור לי בזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה