מידע שימושי קניתם סלקל ואתם מרוצים ממנו? אשמח מאוד לשמוע!

• הוסף לסימניות
אם מענין אותך יש לי למכירה סלקל מהמםם במצב חדשש
קניתי בסוף דונה אז לא משתמשת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש דונה בנוסף לעגלה. אני המון עם אוטו והדונה שימושית לי מאד מאד. ממליצה בחום

• הוסף לסימניות
אז מתי משתמשים בעגלה אם רוב הזמן את עם הדונה?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG-20220223-WA0051.jpg
    IMG-20220223-WA0051.jpg
    KB 67.8 · צפיות: 24
  • IMG-20220223-WA0050.jpg
    IMG-20220223-WA0050.jpg
    KB 60.1 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
ואיך הדונה, ממליצה?
יש לך גם עגלה או שזה במקום?
אני ממש מרוצה
אני יוצאת מלא עם רכב כך שאני נהנת מזה מאודד
לא צריך להעיר את הילד גם כל פעם שנרדם..
אבל מצד שני משתדלת שלא יהיה שם שעות ארוכות מידי..
אין לי עגלה נוספת וגם לא יצא לי כרגע להשתמש כי אני או עם רכב או 5 דקות מהבית למטפלת
אני יקנה בהמשך טיולון..
(אישית חושבת שלא מתאים בילד ראשון שני למשל שיוצאים מלא והילד שעות בעגלה אלא אם כן בנוסף לעגלה אחרת)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה