רכבים קניתם/עומדים לפני קניית רכב יד 2 - כנסו...!!!

טויוטה אוריס
בשביל לבטח את הסוללה יש הגבלה על כמה ק״מ הרכב עשה?

מה דעתכם על אופל מוקה
גרסה בנזין
גרסה חשמלי
אמין?

סוזוקי קרוסאובר- 2015, (הגיר הוחלף ע״י סוזוקי)
מישהו יודע להמליץ איך הרכב? בהשוואה לקורולה או ליונדאי i25
מבחינת נוחות, אמינות, איכות נסיעה וגודל- מרווח וכו׳
ועוד שאלה- כמה הוא עובר לסוחר, יהיה קל למכור אותו עוד 3 שנים נניח?
קצת דחוף אשמח לכל מידע!

נערך לאחרונה ב:
קצת דחוף אשמח לכל מידע!
ברור שקרוסאובר יותר נוח מפריבט רגיל , הוא גבוה, הנסיעה חלקה יותר וכו'
מבחינת אמינות אין ספק שטיוטה יותר טוב בעשרת מונים,
כמו כן מבחינת שמירת הערך טיוטה הכי שומרת ערך כי היא הכי מבוקשת, מה שגורם כמובן לגלגל אותה בקלות לקונה הבא בבוא העת,

ברור שקרוסאובר יותר נוח מפריבט רגיל , הוא גבוה, הנסיעה חלקה יותר וכו'
מבחינת אמינות אין ספק שטיוטה יותר טוב בעשרת מונים,
כמו כן מבחינת שמירת הערך טיוטה הכי שומרת ערך כי היא הכי מבוקשת, מה שגורם כמובן לגלגל אותה בקלות לקונה הבא בבוא העת,
הסוזוקי לא נחשב לרכב אמין מאד? שמעתי הרבה המלצות

יש לי טויוטה יאריס 2004 והוא ממש לא עושה לי בעיות. נסע הרבה מאד וב"ה הכל טוב.
רק שיש לי בעיה עם הטסטים, שבגלל הגיל של הרכב אז כעת צריך לעשות טסט כל חצי שנה, ואין לי כח לזה. וגם יש לי בעיה לעבור טסטים כי יש לי תקלה בספידומטר (הבנתי שזה תקלה נפוצה בטויוטה יאריס) שזה לא מראה לי את המהירות שהרכב נוסע (לתקן את זה עולה איזה אלף שקל פלוס, אז אני מדליק ווייז ואני רואה את המהירות שלי בצג של הווייז).

בקיצור, מתסכל אותי למכור את הרכב הזה, כי כדי לקנות חדש אצטרך כנראה להוסיף הרבה מאד כסף, והרכב הזה טוב.
מצד שני מתסכל אותי כל פעם לשבור את הראש איך אני עובר את הטסט.

אז מה אתם ממליצים? ידוע לכם על מישהו שקונה רכבים כאלו במחיר טוב?

לנו יש סוזוקי ויטרה 4.4 רכב פצצה 0 תקלות נוסע מושלם רכב חזק מאד אנחנו עכשיו נאלצים למכור אותו כי אנחנו צריכים רכב של 7 מקומות

קצת דחוף אשמח לכל מידע!
@מ הלוי אשמח גם לחוות דעתך

@מ הלוי אשמח גם לחוות דעתך
אני לא אוהב את הרכבים האלו כ"כ.
יש לו מעלה גדולה שהוא גבוה, ונוח לנהיגה קצת יותר.
חוץ מזה אני לא רואה שטום סיבה להעדיף אותו.
והוא הרבה פחות סחיר מהטויוטה והיונדאי.
ומלבד זה, אני לא הייתי קונה רכב אחרי החלפת גיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה