רכבים קניתם/עומדים לפני קניית רכב יד 2 - כנסו...!!!

דחוף!
מה אומרים על- פיאט פונטו ספייס (דור II)Dynamic אוט' 1.2 (80 כ''ס) שנת 2005?

מחפשת חוות דעת על דאצ'יה לוגן 2017-2021

אני מעוניין לקנות רכב שישמש אותי לבין הזמנים בלבד, האם שווה לקנות רכב ממש זול בשביל זה?
מה אתם אומרים על זה?
1690728589595.png

מה אומרים על קיה סיד 2011 195000 קילומטר יד 3
17000 אלף
שווה??
המחירון שלו ביד 2 17400ש"ח
הוא נמכר מתחת למחירון בדרך כלל???

יש לי שתי הצעות:
דייהטסו סיריון 2006 וטיוטה קורולה 2007
ק"מ שווה,
הקורולה 2000 ש"ח יותר,
אנחנו רק זוג ומספיק לנו הגודל של הדייהטסו סיריון
השאלה מה עדיף?

נערך לאחרונה ב:
סיריאון רכב מעולה, עם אפס תקלות, [יחסית לשנות המאוחר האחרון שהיה איי שם ב2011].
משווה אותם מבחינת אמינות? חלפים? שירות? יציבות בכביש? מרווח? איכות פלסטיקה? אבזור?
הסיריאון לוקחת חופשי 1/15,
קורולה חוץ לעיר לוקחת 1/13 בערך.

יש לי שתי הצעות:
דייהטסו סיריון 2006 וטיוטה קורולה 2007
ק"מ שווה,
הקורולה 2000 ש"ח יותר,
אנחנו רק זוג ומספיק לנו הגודל של הדייהטסו סיריון
השאלה מה עדיף?
דייהטסו רכב מעולה ואמין.

(כיום בבעלות טיוטיה)

וחסכוני בהרבה מקורולה
קורולה חוץ לעיר לוקחת 1/13 בערך.
דייהטסו חוץ לעיר לוקחת 1/20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה