כללי קניתם פונטים ממסטרפונט ברכישה הגדולה? שימו לב!

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מעניין....
כשהסכלתי לפני זמן מה בפרוספקט שחילקו בכינוס, ראיתי שכתוב בחירה לחצי שנה, ומיד נלחצתי ורצתי לבחור.
לצערי, בגלל זה טעיתי בכמה פונטים לא מוצלחים, או כאלו טובים שלקחתי ולא בחרתי את שאר המשקלים שלהם....

אז כדאי באמת להזדרז ולבחור את החבילה בצורה ראויה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;589672:
מעניין....

לצערי, בגלל זה טעיתי בכמה פונטים לא מוצלחים, או כאלו טובים שלקחתי ולא בחרתי את שאר המשקלים שלהם....

אז כדאי באמת להזדרז ולבחור את החבילה בצורה ראויה.

גם אני קניתי את החבילה הנ"ל, ועדיין לא סיימתי לבחור.

אולי באמת תחכימו אותנו, אילו פונטים כדאי לבחור, ועל מה כדאי לוותר?

• הוסף לסימניות
מניסיון מר - לכי על הקלאסיים וותרי על המצועצעים והמקושטים (שאולי נראים יפה בקטלוג)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;590684:
לכי על הקלאסיים

תודה על העצה.

תוכל להמליץ על כמה שימושיים ואיכותיים במיוחד?

• הוסף לסימניות
כן, תמליצו כי אני לא מוצאת שם שום דבר לטעמי.
תגידו מה אפשר לבחור ושיהיה שימושי וטוב ולא חוזר על עצמו

• הוסף לסימניות
אורון ומשפחת נרקיס המורחבת (גם נרקיסים) יהיו כמעט חצי מהחבילה.

כל השאר זה הרבה עניין של טעם ושל זמן. שעות בחרתי, שעות!

• הוסף לסימניות
הפונטים של קסניה גלצן ממש יפים. וגם של גת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;590684:
מניסיון מר - לכי על הקלאסיים וותרי על המצועצעים והמקושטים (שאולי נראים יפה בקטלוג)
מסכימה, אני קניתי חבילה פיצית של 45 משקלים.
בהתחלה התלהבתי על הפונטים המצועצעים... הזמנתי כמה מהם- והם פשוט לא שימושיים.... הם לא מסתדרים בעין טוב. לא יודעת איך להסביר... כאילו באקראי שמו את כל האותיות במילה אחת והם הולכים ליפול כל רגע...
אח"כ הזמנתי רק פונטים של רוזנברג- שהם יחסית טובים. ופונטים של פריד- בד"כ, הפונטים הכי יציבים בקטלוג.

• הוסף לסימניות
לדעתי של קסניה יפים (רק בקטלוג).
והתנסיתי עם כמה וכמה מהם.

• הוסף לסימניות
שיר - זה בדיוק מה שעשיתי.
רוזנברג ספורים
אליהו פריד
ונרקיסים למיניהם

• הוסף לסימניות
לדעתי גם אצל אורון ונרקיסים לא צריך לקחת את כל המשקלים בגלל שזה "נרקיס". צריך לבדוק אם אוהבים וכן את השימושיות של כל משקל.
מלבד זאת אני אוהב גם את הפונטים של יהונתן הראל (מטאור, הראל)

• הוסף לסימניות
אני בדרך כלל מתעלם מהנטויים למיניהם (למעט קטיפה של פונטביט).
את מטאור פעם אהבתי - היום כבר ממש לא.
הראל - יפה.

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר, הפונטים של פונטביט הכי שימושיים. אבל לפעמים רוצים פונט קצת "מעוך" או א-סימטרי, ואז המבחר של מסטרפונט מספק את הסחורה. נניח טופי, אוגדן, אופוס וכו'. אני אהבתי גם את "סתו", טלי, קשתית, תכשיט (יפהפה!), ליאנה וקלף. דרך אגב, אמרו לי שצריך לסיים את החבילה עד אמצע יולי, יש עוד 3 שבועות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;591126:
בסופו של דבר, הפונטים של פונטביט הכי שימושיים. אבל לפעמים רוצים פונט קצת "מעוך" או א-סימטרי, ואז המבחר של מסטרפונט מספק את הסחורה. נניח טופי, אוגדן, אופוס וכו'. אני אהבתי גם את "סתו", טלי, קשתית, תכשיט (יפהפה!), ליאנה וקלף. דרך אגב, אמרו לי שצריך לסיים את החבילה עד אמצע יולי, יש עוד 3 שבועות.

תיזהר שפיקי לא תתבע אותך... :)
מעוך?

אהבתי (גם אם לא התכוונת ליציאה)

• הוסף לסימניות
אני דווקא מעט חולק על דבריכם, אמנם על הפונטים הלעוסים והמוזרים וכו' אני לא מדבר.
אבל לקחתי אורון עתיק ונרקיס בלוק פשוט ובסופו של דבר התחרטתי על דברים אחרים.

למשל נרקיס בלוק מותג לקחתי רק משקל אחד, ובשמחה הייתי מוותר על דברים ישנים יותר בשביל לקחת את מלוא המשקלים שלו.

מסקנתי:
חפשו את האותיות הטובות, ומהם תרחיבו משקלים וכו', שיהיה לכם שימושי תמיד.

(וכרגיל השיטה הידועה של חלוקה לפי קטגוריות. מס' כתבי יד, מס' כתבי קודש וכו'...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה