מעלי אקספרס?- ברור שלא!כשר?
קניתי מרוצה מאד!שלום.
יש מישהו שקנה פלאפון שיאומי טאצ' מאלי אקספרס?
תודה![]()
בתמונה נראה הפלאפון שיואמי חצי טאצ' לא טאצ' לבדקניתי מרוצה מאד!
זה הקישור עלה לי 297 ש"ח - עכשו עולה 339 ש"ח
![]()
90.0US $ 24% OFF|חדש צ 'ין F21 פרו חכם מגע מסך טלפון Wifi 5G + 2.8 אינץ 3GB + 32GB / 4GB 64GB Bluetooth 5.0 480*640 הגלובלי Verison טלפון|טלפונים ניידים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אכן, פותח האשכול כתב טאצ' לבד - טעות.בתמונה נראה הפלאפון שיואמי חצי טאצ' לא טאצ' לבד
אנחנו קנינו שיואמי טאצ' בחנות פלאפונים-תוך חודש וחצי כבר התחיל לעשות בעיות,
פעם בטאצ' ופעם בשקע טעינה.
נכון.. אבל חשבנו שיעלה יותר זול...לא חסר חנויות פה...
וק"ו על טאצ' מלא...אתם יודעים מה גדולי ישראל אומרים על פלאפון חצי טאצ'???
כמה זמן יש לך את זה?אני חיפשתי באלי אקספרס טאצ' מלא ובסוף קניתי פה בארץ כי ההבדל במחירים לא כ"כ גדול- אז כבר שווה לי שיש לאן ללכת כשנשבר...
יש לי את זה כמעט שנהכמה זמן יש לך את זה?
שווה לקנות? הבנתי שהוא ממש עדין.
לא נשמע משהו חזק מידי.....יש לי את זה כמעט שנה
המסך שלו נפרד לי מהפלאפון (כנראה כשמתחמם יותר מדי בטעינה)
ואז צריך ללכת להדביק אותו מהר - כי אני לא רצתי והבן שלי פשוט תלש אותו ואז הייתי צריכה להחליף מסך
(לאבא שלי ולאחותי גם יש אותו, ולאבא שלי הכל טוב, ולאחותי קרה אותו דבר כמוני...)
זה קרה פעם אחת במשך כל השנה שיש לי אותו כבר- ירד לו הדבק של המסך והיה צריך להדביק אותולא נשמע משהו חזק מידי.....
סליחה שאני מקפיץ בכמה חודשים .קניתי מרוצה מאד!
זה הקישור עלה לי 297 ש"ח - עכשו עולה 339 ש"ח
![]()
90.0US $ 24% OFF|חדש צ 'ין F21 פרו חכם מגע מסך טלפון Wifi 5G + 2.8 אינץ 3GB + 32GB / 4GB 64GB Bluetooth 5.0 480*640 הגלובלי Verison טלפון|טלפונים ניידים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים