תותית מפונקת
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מה זה?בצריבת גרסה
מה זה?בצריבת גרסה
מחברים את הפלאפון למחשב ומורידים עליו תוכנה, מה לא ברור?מה זה?
לא מדויק בכלללללמחברים את הפלאפון למחשב ומורידים עליו תוכנה, מה לא ברור?
רק חלק. לא כולם?זה תומך סים כשר בחלק מהחברות,
מה הם אומרים?אתם יודעים מה גדולי ישראל אומרים על פלאפון חצי טאצ'???
אתם באמת לא יודעים או שאני מדמיין?מה הם אומרים?
ואני לא חושב שיש הרבה הבדל...!!!הרב שטיינמן שליט"א אמר שהמחזיק את המכשיר הזה [והוא הדין אינטרנט פרוץ] גרוע מרוצח.
הרב עובדיה יוסף זצ"ל אמר "פלאפון טרף אסור בהחלט, בחור עם אייפון צריך לסלק מהישיבה, כל המכשירים הטמאים תוציאו אותם",
הרב חיים קנייבסקי שליט"א אמר "ודאי המחזיקים בידם את המכשירים הטמאים הרי הם בסכנה גדולה ביום הדין", "ואין שום היתר בעולם להשתמש בזה, וזה השטן של דורנו השפל" "כי לא ימלט בשום אופן שלא להכשל בידו באיסורים החמורים ביותר".
הרב אלישיב זצ"ל אמר "אלו שמחזיקים מכשיר כזה מעמידים בסכנה את היהדות ועתידים ליתן את הדין",
הרב שלום כהן שליט"א אמר שכל מי שיש לו את המכשיל הזה בכיסו, כולו חטא מראשו ועד רגליו,
הרב וואזנר זצ"ל אמר שסופר סת"ם שיש לו את המכשיר הזה כל מה שכותב פסול, ואם הוא שוחט – שחיטתו נבילה. ועוד אמר שהמחזיק אין לו חלק לעולם הבא
בין סמארטפון לפלאפון תומך ?ואני לא חושב שיש הרבה הבדל
שיאומי חצי...בין סמארטפון לפלאפון תומך ?
לא להגזים
די
נכוןשיאומי חצי...
הוא לא תומך!
הוא סמארטפון חצי צ'אט
בעיקרון לא היה צריך להגזים בזה, סוכ"ס ראיתי כבר כמה כאלו חסומים בהידור רב ומלבד נגן ומצלמה באמת לא היה בהם כלום, ומי שלא יודע להתעסק עם פלאפונים ולפרוץ אותם אזי בשבילו באמת מדובר במכשיר כשר למהדרין, הבעי' מתחילה בכך שיש כאלו שכן יודעים לפרוץ אותו או שיקנו מראש מכשיר ללא חסימה כלשהיא, ובגלל שלא יהיה אפשר להבדיל ביניהם יצאו הארגונים העוסקים בעניין בקריאה לאסור את המכשיר הזה מכל וכל.שיאומי חצי...
הוא לא תומך!
הוא סמארטפון חצי צ'אט![]()
השאלה עדיין נותרה.רק חלק. לא כולם?
מי לא?
תנסה פה https://mitmachim.top/topic/39251/שיתוף-גרסא-חינמית-לqin-f21-proמישהו כתב שאפשר להוריד גירסה לשיאומי חצי טאץ דרך מומחים טופ.
יש מישהו שיכול לתת לי קישור לזה(לתוכנה עצמה לא לאתר בכללותו)?
והאם זה מסובך להתקין לבד?
כי חבל לי לשלם על זה כאשר אפשר להתקין לבד.
אם אני הבנתי טוב זה גירסה שיהיה איטרנט
איך?אם אתה מעונין בצריבת גרסה תוכל ליצור איתי קשר
קניתי מרוצה מאד!
זה הקישור עלה לי 297 ש"ח - עכשו עולה 339 ש"ח
![]()
90.0US $ 24% OFF|חדש צ 'ין F21 פרו חכם מגע מסך טלפון Wifi 5G + 2.8 אינץ 3GB + 32GB / 4GB 64GB Bluetooth 5.0 480*640 הגלובלי Verison טלפון|טלפונים ניידים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים