תקשורת קניתם פלאפון שיאומי טאצ' מאלי אקספרס? כנסו---

• הוסף לסימניות
מי סומך עליהם בפלאפונים?
לא מפחיד קצת?
בקטע של האמינות והאיכות... לא יודעת.
אני לא הייתי קונה מהם כאלה דברים.
לא חסר חנויות פה...

• הוסף לסימניות
שלום.
יש מישהו שקנה פלאפון שיאומי טאצ' מאלי אקספרס?

תודה:)
קניתי מרוצה מאד!
זה הקישור עלה לי 297 ש"ח - עכשו עולה 339 ש"ח

• הוסף לסימניות
בתמונה נראה הפלאפון שיואמי חצי טאצ' לא טאצ' לבד
אנחנו קנינו שיואמי טאצ' בחנות פלאפונים-תוך חודש וחצי כבר התחיל לעשות בעיות,
פעם בטאצ' ופעם בשקע טעינה.

• הוסף לסימניות
יש למישהו קישור לטאצ' מלא?

• הוסף לסימניות
אני חיפשתי באלי אקספרס טאצ' מלא ובסוף קניתי פה בארץ כי ההבדל במחירים לא כ"כ גדול- אז כבר שווה לי שיש לאן ללכת כשנשבר...

• הוסף לסימניות
אני חיפשתי באלי אקספרס טאצ' מלא ובסוף קניתי פה בארץ כי ההבדל במחירים לא כ"כ גדול- אז כבר שווה לי שיש לאן ללכת כשנשבר...
כמה זמן יש לך את זה?
שווה לקנות? הבנתי שהוא ממש עדין.

• הוסף לסימניות
כמה זמן יש לך את זה?
שווה לקנות? הבנתי שהוא ממש עדין.
יש לי את זה כמעט שנה
המסך שלו נפרד לי מהפלאפון (כנראה כשמתחמם יותר מדי בטעינה)
ואז צריך ללכת להדביק אותו מהר - כי אני לא רצתי והבן שלי פשוט תלש אותו ואז הייתי צריכה להחליף מסך
(לאבא שלי ולאחותי גם יש אותו, ולאבא שלי הכל טוב, ולאחותי קרה אותו דבר כמוני...)

• הוסף לסימניות
יש לי את זה כמעט שנה
המסך שלו נפרד לי מהפלאפון (כנראה כשמתחמם יותר מדי בטעינה)
ואז צריך ללכת להדביק אותו מהר - כי אני לא רצתי והבן שלי פשוט תלש אותו ואז הייתי צריכה להחליף מסך
(לאבא שלי ולאחותי גם יש אותו, ולאבא שלי הכל טוב, ולאחותי קרה אותו דבר כמוני...)
לא נשמע משהו חזק מידי.....

• הוסף לסימניות
לא נשמע משהו חזק מידי.....
זה קרה פעם אחת במשך כל השנה שיש לי אותו כבר- ירד לו הדבק של המסך והיה צריך להדביק אותו
וחוץ מזה אני ממש מרוצה,
והמסך שלו לא נשבר לי בכלל- עם כל הפעמים שנפל

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מקפיץ בכמה חודשים .
אבל אני צריך לדעת אם אני מזמין כל שיאומי מעלי אקספרס האם אני יכול להתקין עליו גרסה כשרה וסים כשר ?
וגם האם הוא יהיה בעברית בכה"ג?
אשמח שמי שיודע מידע ברור שיענה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה