התייעצות קנית אוטו טוב ב5-6 אלף, יומרני?

• הוסף לסימניות
בעיקר עירוני , עם יציאה פעם בחודשיים בערך לבין עירוני (ירושלים - מרכז)
כמובן שכמה שפחות מוסך.

• הוסף לסימניות
לדעתי שווה לעלות ל-10 אלף תוכל למצוא דברים נחמדים שיחזיקו לך יותר זמן ועם פחות תקלות צפויות
קח בחשבון שהכסף הגדול של הרכב זה בהוצאה החודשית (לדעתי סביב ה1000) ופחות בקניה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לרכבים האלו היום אין שוק.
נמכרים בחצי מחיר מהמחירון הרשמי.
ברור שאפשר למצוא.

• הוסף לסימניות
הרכב שלי משמש אותי שנה וחצי,
עלה 5000
יונדאי אקסנט שנת 2006 (היה לי תקציב הרבה יותר גבוה, אבל כשראיתי שאני יכולה לצאת בזול - שמחתי וקניתי).
לא היו כמעט תיקונים - סה"כ אני חושבת שילמתי 600 ש"ח על תיקונים (פעם אחת תיקון בצינור המיים, ושבוע שעבר החלפנו מצבר)
מה שכן -
מבחינת נוחות נסיעה מרגישים כמובן כמו ברכב משנת 2006

• הוסף לסימניות
תיקח את הרכב ההכי קטן שיכול להיות
ההסבר:
ככל שהאוטו קטן הוא יותר זול, וא"כ ככל שהאוטו יותר קטן תוכל להשיג אוטו יותר חדיש
בקיצור, לך על סוזוקי אלטו, ותהנה מאמינות וחיסכון

• הוסף לסימניות
סוזוקי ליאנה 2006 (או באזור השנה הזאת) לאחרונה התחילו לגלות אותה...
לא ביצועים מדהימים אבל יפנית אמינה וטובה.
קטנה, כך שלא צורכת הרבה דלק, אבל יש לה גובה ותא מטען גדול (כמו סטיישן....) לכן מרגישה יחסית מרווחת...

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, מה מומלץ במחירים האלו יונדאי אקסנט או סוזקי ליאנה (אמינות, דלק ועוד)?
נשמח למידע

• הוסף לסימניות
לנו יש יונדאי אקסנט 2004 נוסעת המוון עלתה 5000 ש"ח
היו פה ושם תיקונים אבל לא משו רציני מידי.. ב"ה
מרוצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה