כללי קנית מחשב נייד

• הוסף לסימניות
בעלי בחול. וכפיצוי הוא רוצה לקנות לי מחשב נייד חדש.
רק אם אני נותנת לו מפרט מדויק...
אני רוצה מחשב חזק!!!!!!!!!! בלי לחכות עשר דקות בין פעולה לפעולה...............
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
מעבד Intel® Core™ i7-4500U Processor 1.8GHz
מסך "17.3 1600x900 LED
מאיץ גרפי - AMD Mobility Radeon™ HD 8870M
זכרון 8GB DDR3
דיסק קשיח 1TB 5400RPM
מערכת הפעלה Windows 8
חיבורים ויציאות USB3.0 X2, USB2.0 X2, HDMI
כ.רשת אלחוטי 802.11 (b/g/n (draft
סוללה6 תאים

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
יש לי DELL 7720.
מחשב חזק בסביבות ה1000 דולר.
17 אינטש וכבד.
אבל חזק ומהיר עם כרטיס מסך של GFORCE.
ויש לי גם תוספת של SSD אבל הוא ככונן לזכרון להדלקה וכיבוי מהיר.

• הוסף לסימניות
תודה רבהרבה מקווה שאקנה נכון בעז"ה

• הוסף לסימניות
נמאס לי לכתוב זאת שוב ושוב אך בגלל החתימה שלי אני חייב...
אין כזה דבר מפרט חזק.
תפרטי מה את צריכה בדיוק.
ניידות זה דבר חשוב? אם התשובה היא כן, אל תחשבי אפילו על 17 אינטש.
לא מבחינת כובד ונוחות, ןלא מבחינת בטריה.
זה המחשב הראשי שלך? אם התשובה היא לא - אין שום עניין ב I7...
נ.ב. דבר שלא שמים לב. יש סוג מעבד ויש מהירות. 1.8 ג'יגה הרץ זה איטי מאווווווד גם אם זה I7. חד משמעית. עדיף ללכת על 2.4/2.8 שהם גם יותר זמינים אפילו על חשבון דגם יותר ישן.
עוד דבר - בכל סדרת מעבדים (לדוגמא I3/I5/I7 וכו) יש דורות, דור ראשון, דור שני וכן הלאה. דור שלישי מומלץ יותר מדור ראשון ושני אפילו על חשבון סדרה ישנה יותר.
סתם כדי לסבר את האוזן - בשתי הסדרות האחרונות של אינטל (I5 ו-I7) יש דור רביעי שאני מאוד מאוד ממליץ לניידים בגלל שהוא חוסך ה-מ-ו-ן בטריה ומחמם משמעותית פחות.
תכל'ס:
אם תגידי לנו באיזו עיר בעלך נמצא, נוכל לקדם אותך יותר לכיוון המחשב שלך, משום שלא בכל חנות יש את כל הדגמים, ופשוט צריך למצוא את החנויות הגדולות והידועות באיזור, להכנס לאתר שלהם ולבחור מתוך המלאי שיש בחנות, [בניו יורק לדוגמא יש חנות ענקית של חרדים בשם B&H ועוד כמה גדולם כמו בסט ביי, J&R וכדו']
מקווה שעזרתי...

• הוסף לסימניות
אז ככה:
בעלי במונטריאל.
אני קונה מחשב נייד רק!! כי הרב שלנו אמר לקנות רק נייד. כי לדבריו כל עוד אני עובדת בבית מחשב נייח נראה כטלויזיה בעיני הילדים. זהו.

• הוסף לסימניות
אה...וסליחה שהטרחתי אותך. אבל זה מאד עזר לי.

• הוסף לסימניות
א"כ, אני ממליץ על מחשב בסדר גודל שלי. שזה I7 דור שלש. (לא היה אז דור 4 אולי שווה רק בשביל הסוללה שזה די זולל) עם 2.4 GH עם בוסט ל3.4 עם 8 GB ראם וכרטיס מסך 2GB של GFORCE. ומסך מט. ללא נוח כ"כ לניוד אבל בתור מחשב עיקרי הוא הרע במיעוטו. (אין כמו נייח!)
ויחסית למפרט המחשב במחיר סביר.

נ.ב. אני לא בטוח ששווה לקנות בחול שווה לברר את פער המחיר, לא תמיד זה שווה ובנוסף המחשב שקניתי בחו"ל מקבלים עליו שנה אחריות ובארץ 3 שנים. (אבל אם אתם מסוג האנשים שאם לא תקנו בחול לא תקנו בארץ, אז נצלו את ההזדמנות).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1205289:
א"כ, אני ממליץ על מחשב בסדר גודל שלי. שזה I7 דור שלש. (לא היה אז דור 4 אולי שווה רק בשביל הסוללה שזה די זולל) עם 2.4 GH עם בוסט ל3.4 עם 8 GB ראם וכרטיס מסך 2GB של GFORCE. ומסך מט. ללא נוח כ"כ לניוד אבל בתור מחשב עיקרי הוא הרע במיעוטו. (אין כמו נייח!)
ויחסית למפרט המחשב במחיר סביר.

נ.ב. אני לא בטוח ששווה לקנות בחול שווה לברר את פער המחיר, לא תמיד זה שווה ובנוסף המחשב שקניתי בחו"ל מקבלים עליו שנה אחריות ובארץ 3 שנים. (אבל אם אתם מסוג האנשים שאם לא תקנו בחול לא תקנו בארץ, אז נצלו את ההזדמנות).

המפרט נשמע מעניין.
אמנם יש פרטים חשובים נוספים כדוגמת לוח אם וכדו' אבל בלי לסבך,
איזה חברה? איזו סדרה ואיזה דגם וכמובן מה המחיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה