קנית מחשב

• הוסף לסימניות
היכן מומלץ וכדאי לקנות מחשב נייח עבור גרפיקה (ללא וידיאו)
במודיעין עילית
אשמח להמלצות על חנות / טכנאי מחשבים
(+אמצעי תקשורת אם יש...)
והאם הם עושים התקנת תוכנות...
ומהם הנתונים החשובים שצריך להיות במחשב..

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית
יש לכם את שי דיגיטל בק"ס (סמוך לנקי 10) ליד מרכז קסם אני חושב שהוא מביא למי שקונה אצלו גם התקנת התוכנות במחיר
יש לו שם תכנאי מהמקצועיים בשוק המחשבים כפי הידוע לי. הוא כבר ייעץ לך הכל.
אבל במחירים לא נראה לי שיש משהו שיכל להביא יותר זול מKSP יש לכם במתחם ישפרו במודיעין
וגם מדיניות האחריות שלהם מהטובים בשוק. יעוץ אתם כן תקבלו מהם. אך איני יודע אם הם מתקינים תוכנות וכו'.
הצלחה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
במודיעין עילית
(+אמצעי תקשורת אם יש...)
פנו אליי בפרטי. יש לי משהו מעניין במודיעין עילית.

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית
(+אמצעי תקשורת אם יש...)
צרי קשר באישי

• הוסף לסימניות
לגבי מדיניות האחריות של KSP , על אף שהם נצמדים ללשון החוק הם מאוד נוקשים במדיניות ההחלפה שלהם , הרבה הרבה יותר מחנות קטנה או טכנאי פרטי.

למשל , אם קנית זכרונות בזוג או ב 4 יחידות ביחד (מה שנקרא KIT) , ואחד לא תקין הם יחליפו רק אם תביא את כלום לא רק את התקול , זה נכון שזה כתוב אצלם בתקנות אבל זה מאוד מאוד לא נוח,

או למשל , וזה נפוץ הרבה יותר מחשב שעושה בעיות (נכבה או נתקע ) אחרי כמה שעות של עבודה , ברשתות כנל , אחרי שתתארגן על מחשב חילופי , ותיקח מונית להביא את המחשב לחברה (ותגבה) הם ישימו אותו לבדיקה שזה בעצם סדרה של תוכנות שבודקות את הרכיבים במחשב, למשך כמה שעות (המדיניות של איזה תוכנות בדיוק ולכמה זמן משתנה בין סניף לסניף לפעמים וגם ברשת עצמה מדי פעם )

אם הם לא יראו את הבעיה, הם יניחו שהבעיה בלקוח ומקסימום יציעו לו התקנה מחדש של המערכת הפעלה אם היא נקנתה דרכם או לקנות מע הפעלה ושהם יתקינו.

אמהמה , קורה לפעמים , שיש בעיות שלא רואים אותם גם בכאלה בדיקות , וזה לא כזה נדיר, יש לזה המון סיבות , שלא לכולם אוכל להכנס כעת , אולי בהמשך אם יהיה ביקוש וזמן.

ואז הלקוח שוב יקח מונית ויקח את המחשב , ויגלה אחרי יומיים שעדיין המחשב נתקע , כי אין בדיקה כמו הלקוח.

וכאן ההבדל ,
טכנאי אמין שחי מהשם שלו (ולא מזה שהוא הכי זול בזאפ) ינסה פעם מקס פעמיים לראות מה הבעיה , אם הוא לא יראה הוא פשוט יחליף את כל המחשב (מה שרלוונטי) עד שהלקוח יהיה מרוצה.
וזה לא בגלל שהוא כזה צדיק (יש גם כאלה, זה לא הנקודה) הוא פשוט חי מפה לאוזן מהלקוחות הסופיים שלו ואם הם לא מרוצים אין לו פרנסה.

מגילה קצת ארוכה , אני יודע , אבל זה נושא חשוב.

• הוסף לסימניות
אומנם יש אמת בדברך כפי שהיטבת לתאר אך לפעמים עדיין זה שווה מתכנאי פרטי
אך בזה..
הוא פשוט יחליף את כל המחשב (מה שרלוונטי) עד שהלקוח יהיה מרוצה.
אני חושב שקצת הגזמת
כי המציאות מוכיחה אחרת לגמרי שתכנאי פרטי פשוט ימשוך אותך עד קצה גבול היכולת של הלקוח ואולי ורק אולי אז הוא יחליף לו את כל המחשב כפי שציינת.
וזאת תוכל להוכיח בעצמך רק מהאשכולות שנפתחו כאן בנושא של תכנאים פרטיים וד"ל. (מי מדבר על סיפורים מחוץ)
המציאות מוכיחה שתכנאי פרטי לא יכול/קשה לו לספוג הפסד כ"כ גדול של החלפת כל המחשב. (גם אם הוא רוצה לקוחות).
מי מדבר ע"ז שכמה זמן זה יכול לשבת אצלו במעבדה עד שיסיים לבדוק לו את כל המחשב וכו' וכו'.
לעומת חנות מסודרת או רשת שבהרבה יותר קל להם אם כי בחנויות בסדר גודל כמו של אייבורי וKSP זה יכל לסרבל את מתן האחריות.

נערך לאחרונה ב:
  • תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
אתה פשוט מכיר את הטכנאים הלא נכונים ,
אני יכול להעיד רק על הטכנאים החברים הקרובים שלי ועלי (בעיקר מאיזור ב"ב כמו פרסומון ועוד כמה כאן בפורום) שזה בוודאות מה שהיו עושים.

אתה כנראה מדבר על הזן החלטוריסטי, שהיום כאן ומחר בכלל במקצוע אחר.
אבל מי שלוקח את זה העניין ברצינות לא יסחוב לקוח, ואם יש בעיה משמועתית שהוא לא יוכל לפתור הוא יחליף מחשב או כל פיתרון רלוונטי אחר.
אני אישית עשיתי את זה יותר מפעם אחת. הפעם האחרונה לפני שבוע וחצי.

ושוב זה לא ממקום של צדקות , זה נטו עניין עסקי , אחרת לא יהיה לו את הלקוחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה