מצלמה קנית מצלמה מקצועית

• הוסף לסימניות
בדרך כלל הוא גובה 500 שקל, למי שמתכנן לקנות בחנות רגילה עם מעמ, נשאר עם רווח גדול
אבל אם לוקחים לבד מאילת לא מאמין שההנחות שהוא יתן יותר מהחנות באילת יגיעו ל500
דברו איתו
תודה אני כרגע בודקת איתו הצעת מחיר תודה רבה

• הוסף לסימניות
שניה לפני הזמנה... חסר משהו? העדשה תואמת את המצלמה? הכרטיס זיכרון בסדר? המחיר כאן לפי אילת...
מק"טשם מוצרכמותמחיר ליחידהסה"כ
CAR6IIBKמצלמה חסרת מראה קנון Canon EOS R6 Mark II Body171867186
LBV85CRFעדשה לנסבייבי Lensbaby Velvet 85mm Canon Rf115251525
188634SanDisk SDXC Extreme Pro 128GB 200MB/s1169169
סה"כ8880

• הוסף לסימניות
שניה לפני הזמנה... חסר משהו? העדשה תואמת את המצלמה? הכרטיס זיכרון בסדר? המחיר כאן לפי אילת...
סה"כ8880
למה לא עדשה מקורית של קנון?
וזה המחיר באילת, כנראה הכוונה לפני ההנחה של עזריה
כדאי לקנות עוד כרטיס זכרון

• הוסף לסימניות
סה"כ8880
עזריה המליץ על העדשה הזו?
למה לא מקורית קנון?

• הוסף לסימניות
לא שמתי לב אז איזה עדשה לקחת? יש לך קישור לעדשה מקורית של קנון בקאמרה? אשמח!!

• הוסף לסימניות
לא שמתי לב אז איזה עדשה לקחת? יש לך קישור לעדשה מקורית של קנון בקאמרה? אשמח!!
זו העדשה הרגילה שכולם קונים

כמו שכתבי לסיגמה יש עדשה יותר טובה ויש אחת מאוד יקרה של קנון

• הוסף לסימניות
מה ששלחת לי זה היקרה של קנון? והשניה של סיגמה היא יותר זולה? כולל המתאם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה ששלחתי זו הזולה והרגילה
סיגמה כנראה ללא רלוונטי

זו היקרה
תודה רבה הזמנתי בסוף מקאמרה - יצא לי יותר זול מעזריה כי אני יאסוף את זה שבוע הבא מאילת אבל רציתי לשאול המוכר הציע לי גם פילטר :B+W MRC BASIC 007 Clear Filter 67
זה נצרך או שהוא ניסה סתם לעקוץ אותי?

• הוסף לסימניות
תוכלי להתייעץ עם עזריה

הוא שולח עד הבית (משלוח כלול במחיר)
פלאפון: 0503622000
קטע, הפרטים שלו קפצו לי כשמורים כבר על צילומית 2000 ואז אני מבינה שזה אותו אחד שהכרנו
כצלם אלוף ממש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה