קנית מצלמה

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לרכוש מצלמה מקצועית בין 3000 ל4000 אלף שקל האם יש לכם המלצות מה כדאי והיכן לקנות, אני לא צלם אבל אני עוד מעט מתחיל קורס צילום

• הוסף לסימניות
d90 של ניקון.
או d7000 ששמעתי שיש איתה בעיות בפוקוס ולכן הלכתי על השניה.

• הוסף לסימניות
מה זה השניה?

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי הפוקוס הוא בעדשה. לא?

• הוסף לסימניות
זהו חברים אין עוד המלצות

• הוסף לסימניות
קנון 60D
בדקתי בזאפ והיא עולה 2800

• הוסף לסימניות
אני ממליצה לקנות באילת כדי לחסוך מע''מ,אני קניתי אצל יאיר שגיא קיבלתי אחריות של הדר ושירות מצוין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1062826:
אני ממליצה לקנות באילת כדי לחסוך מע''מ,אני קניתי אצל יאיר שגיא קיבלתי אחריות של הדר ושירות מצוין.

יש לו את כל הציוד למצלמה שם?
ז"א עדשות, חצובות וכו'

• הוסף לסימניות
קניתי מצלמה עדשה ופלאש חסכתי 3000 שח,מחיר כמו ארה''ב ואחריות בארץ.
חצובות אני לא יודעת כי לא קניתי אבל תשאלי בטלפון.
קניתי גם כרטיס 32 גיגה ובטריות נטענות .תיקים ראיתי שיש להם,תשאלי אותם ספציפית על מה שאת צריכה אם יש להם גם במלאי או שצריך לחכות.

• הוסף לסימניות
שוה לנסוע לאילת כדי לקנות מצלמה?
זה נראה לי כמו להגיע לירח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1062997:
זה גם לא חוקי, ויש אכיפה.

החלק הראשון נכון- השני ממש לא. סוג של אות מתה.

לגבי עצם ההמלצה למצלמה.
כל המצלמות מהדורות האחרונים טובות מאוד ויכולות לספק כמעט כל תוצר אפשרי.
כדאי לקנות מצלמה "בסיסית" כדי לאפשר לתקציב להכניס גם עדשות איכותיות ותאורה (תלוי במטרות הצילום).
אם אין כיוון ברור לגבי מה יצולם- כדאי לקנות קיט בסיסי ולדחות את המשך מסע הרכש בחצי שנה עד שיתבררו הצרכים.

ה60D יכולה בהחלט להתאים.

• הוסף לסימניות
למה לא חוקי? רק בדיוטי פרי זה חוקי? אז מה זה שם כל איזור החנויות עם שלט ענק "מתחם קניות ללא מע''מ?" [אני לא זוכרת מדויק את נוסח השלט ההוא.]
החשבוניות נכנסו לתיק שאני מגישה למס הכנסה כחוק,אבל כעסק פטור אני לא משלמת ולא מקבלת חזרה את המעמ מה לא חוקי לחסוך את זה ?
כשאהיה בעזרת השם עוסק מורשה אני בכייף יעשה קניות בתל אביב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1063021:
למה לא חוקי? רק בדיוטי פרי זה חוקי? אז מה זה שם כל איזור החנויות עם שלט ענק "מתחם קניות ללא מע''מ?" [אני לא זוכרת מדויק את נוסח השלט ההוא.]
החשבוניות נכנסו לתיק שאני מגישה למס הכנסה כחוק,אבל כעסק פטור אני לא משלמת ולא מקבלת חזרה את המעמ מה לא חוקי לחסוך את זה ?
כשאהיה בעזרת השם עוסק מורשה אני בכייף יעשה קניות בתל אביב.

רק עד סכום מסויים את יכולה להינות מההטבה הזאת
וזה מופיע בכל החנויות בדיוטי פרי

• הוסף לסימניות
לא הייתי בדיוטי פרי...אני ציוני::D
אני מקוה שעד המצלמה הבאה [החמישית בחיי] לא אגיע לאילת.
באילת בכל אופן זה לא כתוב בשום מקום.מי עובר על החוק? הקונה או המוכר?:)

• הוסף לסימניות
חמישית?

מאז המעבר לדיגי ב2006 כבר עברו תחת ידי 9 מצלמות.
לצערי יתכן ובקרוב תצטרף מצלמה נוספת.... (מצלמה אחת הושבתה לי ביום רביעי האחרון בחתונה- מחכה להצעת מחיר מבית הצילום לתיקון...).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה