אף אחד לא מתמצא?????נכתב ע"י א.ת. פ.;1646097:מחפשת לקנות מצלמה ביתית - איכותית וטובה
כי חשוב לי האיכות של התמונות ושאני לא אצטרך להתקשקש איתה מדי,
על מה ממליצים?
ומה בערך המחירים של דבר כזה?
תודה!
נכתב ע"י ks;1646811:Canon SX60
נכתב ע"י שחר עולה;1646857:SX60 = מצלמה גדולה חצי מקצועית
SX520 = נראה לי שזו מצלמה ביתית קומפקטית
שניהם מעולות
אגב, אחד מהמוכרים שקניתי מצלמות אמר לי שכככל שהמספר קטן יותר, המצלמה איכותית יותר, ז"א עשרות לפני מאות ומאות לפני אלפים. העשרות יהיה איכותי וטוב יותר.
אבל בסידרה עצמה, כמו בעשרות, או בסידרת המאות - זה להיפך, כמה שהמספר גדול יותר, זה חדיש ומשודרג יותר כמו לדוגמא: SX60 אמור להיות יותר טוב מ SX40.
מישהו שמע על כך? והאם זה באמת נכון?
איפה זה??נכתב ע"י היסמין יר;1646840:יש מכירה של מצלמות בשם "טורבו" יש להם מחירים שאין לאף אחד!! מנסיון קנינו שם.
ויש להם גם יעוץ והדרכה לשימוש במצלמה
050-4134052 זה המס' ליצירת קשר
נכתב ע"י שחר עולה;1646857:SX60 = מצלמה גדולה חצי מקצועית
SX520 = נראה לי שזו מצלמה ביתית קומפקטית
לי יש SX260 שזו מצלמה ביתית קומפקטית, ואני מרוצה ממנה מאוד.....
שניהם מעולות
אגב, אחד מהמוכרים שקניתי מצלמות אמר לי שכככל שהמספר קטן יותר, המצלמה איכותית יותר, ז"א עשרות לפני מאות ומאות לפני אלפים. העשרות יהיה איכותי וטוב יותר.
אבל בסידרה עצמה, כמו בעשרות, או בסידרת המאות - זה להיפך, כמה שהמספר גדול יותר, זה חדיש ומשודרג יותר כמו לדוגמא: SX60 אמור להיות יותר טוב מ SX40.
מישהו שמע על כך? והאם זה באמת נכון?
נכתב ע"י יוליוס;1646912:יש משהו שחשוב לי להבהיר, כמעט לא יוצא להשתמש בזום הגבוה.
כלומר מעל זום כפול חמש כמעט לא משתמשים ובד"כ מצלמה עם זום גבוה, איכות העדשה נמוכה יותר.
עוד משהו,
בשימוש בזום גבוה מאוד התמונה מאבדת מאיכותה (רעידות, טשטוש, וכדו') כך שגם במקרים ואכן משתמשים בזום הגבוה התוצאה נמוכה ולא מספקת.
אז על מה אתם ממליצים?נכתב ע"י יוליוס;1646972:מאידך,
מכיוון שהרבה פעמים זום גבוה נתפס כיותר מקצועי, בד"כ מצלמה שיש לה זום גבוה אפשרויות השליטה בה רבות יותר.
נכתב ע"י א.ת. פ.;1646873:איפה זה??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים