קנית מצלמה

• הוסף לסימניות
אני יחסית חדשה בתחום.
מה מתאים ומומלץ לשלב זה, בקנית מצלמה דיגיטלית?
מה החשוב ביותר בבחירת מצלמה?
אילו דגמים מומלצים?

• הוסף לסימניות
מה התקציב ?
ומה הצרכים ?
לאחר מכן נוכל לעזור יותר ...

• הוסף לסימניות
התקציב- עד 1500 ש"ח
הצרכים- כתבתי שאני חדשה...
אז מה הדגם?

• הוסף לסימניות
חדשה למה? מה את רוצה להוציא מהמצלמה הזאת? צילומים סתם של המשפחה? רוצה לעבוד בזה?

• הוסף לסימניות
מה אומרים המקצוענים של פרוג-
איזה מצלמה כדאי לקנות בשביל צילומי משפחה?
עד כמה כדאי להשקיע?
האם אפשר להסתפק בפשוטות של קנון?
האם לאולימפוס אין יותר חדות תמונה במצלמות הביתיות?

• הוסף לסימניות
למצלמות קומפקטיות ממליץ לכל מי שלא מחפש פונקציות וסיבוכים ורוצה רק ללחוץ ולצלם ולהוציא תמונות יפות את הסדרה של קנון SD יש הרבה דגמים חדשים אני לא יודע ספיציפית על דגם.
מצלמה שמצלמה מהר,
צבעים ממש יפים,
פשוטה,
אופציות יפות של צילום שחור לבן חוץ מצבע אחד שישאר צבעוני וכד',
והמחיר שלה ממש סביר וזול.
אם את רוצה משהו יותר מקצועי תעדכני.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;434644:
למצלמות קומפקטיות ממליץ לכל מי שלא מחפש פונקציות וסיבוכים ורוצה רק ללחוץ ולצלם ולהוציא תמונות יפות את הסדרה של קנון SD יש הרבה דגמים חדשים אני לא יודע ספיציפית על דגם.
מצלמה שמצלמה מהר,
צבעים ממש יפים,
פשוטה,
אופציות יפות של צילום שחור לבן חוץ מצבע אחד שישאר צבעוני וכד',
והמחיר שלה ממש סביר וזול.
אם את רוצה משהו יותר מקצועי תעדכני.
בהצלחה!
בשביל זה לבד, לא הייתי קונה קנון, היות והפ"ש עושה את זה יותר טוב,
אבל בשביל השאר, בהחלט הייתי קונה קנון, ולו רק בשביל פשטות הממשק.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;434673:
בשביל זה לבד, לא הייתי קונה קנון, היות והפ"ש עושה את זה יותר טוב,

משתמש פשוט לא הולך לפתוח פוטושופ..

• הוסף לסימניות
למה? אני משתמש פשוט ואני פותח פ"ש.. או יותר נכון, גימפ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה