דרוש מידע קנית עגלה בטיסה לארה"ב

• הוסף לסימניות
אמורה לטוס עם תינוק ורציתי לקנות בארה"ב טיולון.
1. האם יויו זולה יותר בארה"ב? איפה מומלץ לקנות?
2. באלעל מאשרים עגלה/ סלקל אחד לתינוק.
ועד שאקנה את העגלה- אני זקוקה לעגלה שאביא איתי מהארץ- איך חוזרים עם 2 עגלות??
אשמח מאד לעצת בעלות נסיון

• הוסף לסימניות
אין לי מושג לגבי יויו
אבל הביבי ג'וגר החדשה זולה שם באופן משמעותי
פה המחיר שלה מתחיל ב 1300 ש"ח ושם זה יוצא כ 500 ש"ח

• הוסף לסימניות
בוגבו זולה שם יותר יויו זו חברת בת של בוגבו אז יכול להיות.
בכל אופן את טסה לבד?
אני טסתי עם אל על לפני מספר שנים עם עגלת אמבטיה וחזרתי עם 2 עגלות אחת אמבטיה ואחת טיולון אף אחד לא אמר מילה.
הבעיה יותר היא בכניסה לארץ שלא יעצרו אותך במכס מה שאני עשיתי שמתי את התינוקת בטיולון ובעלי הוביל ואילו אני הלכתי לא בצמוד איתו עם עגלץ האמבטיה שהיתה ריקה אבל זה סגור כך שלא בולט

• הוסף לסימניות
חבר של בעלי הביא יויו מפורקת בתוך קיטבג על הגב איתו במטוס.

• הוסף לסימניות
בוגבו זולה שם יותר יויו זו חברת בת של בוגבו אז יכול להיות.
בכל אופן את טסה לבד?
אני טסתי עם אל על לפני מספר שנים עם עגלת אמבטיה וחזרתי עם 2 עגלות אחת אמבטיה ואחת טיולון אף אחד לא אמר מילה.
הבעיה יותר היא בכניסה לארץ שלא יעצרו אותך במכס מה שאני עשיתי שמתי את התינוקת בטיולון ובעלי הוביל ואילו אני הלכתי לא בצמוד איתו עם עגלץ האמבטיה שהיתה ריקה אבל זה סגור כך שלא בולט

תודה!

רעיון גזעי!

אני נוסעת לבד
:(
אולי אמצא משהו בטיסה שיתנדב לקח את הילד בעגלה החדשה.

אם יש עוד בעלות נסיון אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
תבקשי ממשהו עגלה שבדרך לפח. ותשתמשי בה עד שתקני את החדשה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה