קנית פאה המלצות

• הוסף לסימניות
אני שמעתי
על אתי שטייניץ מבני ברק שהיא מאד טובה....
אבל לא ניסיתי.....

• הוסף לסימניות
איפה את?
יש לי בירושלים מישהי מעולה ברמות. עבודת יד, שיער מדהים!! שרות מדהים.
קניתי אצלה שתיים ואני מרוצה לגמרי ב"ה.

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש מישהי שמוכרת את הפאות של שבי פלס יותר בזול

• הוסף לסימניות
ההמלצה שלי תקני אצל מישהי שיש לה אח"כ שרות ולא תשלח אותך למי שתפרה את הפאה וכו' וזאת שתפרה את הפאה לא תטפל בך כי לא אכפת לה ואז תצאי קרחת מכאן ומכאן (מכירה מישהי שקרה לה כזה סיפור עם פאה ב-8,000 ש"ח חצי שנה אחרי חתונה)

• הוסף לסימניות
בב"ב יש מירי כהן ורוטלוי-מעולותתתת

• הוסף לסימניות
אחותי קנתה אצל מישהי מב"ב ב-6000 ש"ח.
נתנה לה שירות טוב והחליפה את הפאה הראשונה שהשיער שלה התנפח לפאה חדשה לגמרי בלי בעיות.
אם רלוונטי אברר לך שם וטלפון.

• הוסף לסימניות
יש לך פאנית?
היא מוכרת פאות?
יכולה להמליץ לך?

פאה קונים אצל מי שמכירים או דרך מי שמכירים!
תמיד כדאי שיהיה לה אינטרס לעשות לך פאה מיליון דולר!

• הוסף לסימניות
ומה עושים אם רוצים להשקיע 3000-4000 ש"ח יש סיכוי למשהו טוב לדעתי בשביל המוצר הזה זה המון כסף

• הוסף לסימניות
לגלית איטליה יש במחירים שציינת קאסטם מקופסא

• הוסף לסימניות
ראיתי בחלון ראווה של רבקה זהבי מבצעים על פאות במחירים כאלה.

• הוסף לסימניות
אם את מעונינת אשתי מוכרת פאות של רבקי רב.
יש לה סטודיו בהר נוף.

• הוסף לסימניות
גם שמות אל תתנו פה, רק בפרטי!!!

תעשיית הפאות בעיתית מבחינת מס הכנסה......

היזהרו!

• הוסף לסימניות
אני קניתי בגלית אטליה .מרוצה מעבר למצופה

• הוסף לסימניות
כמה שלמת?
ואיזה דגם?

• הוסף לסימניות
לא ממליצה לקנות בכאלו מחירים
לא בא לך להיתקע עם הפאה ל-10 שנים הקרובות, נכון?

ישנן תקופות של מבצעים, וניתן להשיג פיאות מהממות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה