קנית פונטים

• הוסף לסימניות
הציעו לי היום בפונטביט מבצע של 150 משקלים ב-1612 ש"ח מבצע שנגמר היום, וכמו"כ גם פונטייפ הציעו לי חבילה של 100 משקלים ב1290 ש"ח לפני מע"מ אני צריך את הפונטים לצורך עימוד ספרים על מה הייתם ממליצים לי ללכת

• הוסף לסימניות
זה מחיר לסטודנטים? כי לי הציעו בפונטביט חבילה של 140 משקלים ב2100 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אני ממליץ בחום על פונטייפ.
תענוג לעבוד עם הפונטים שלהם.

• הוסף לסימניות
פונטייפ לא רק לעימוד ספרים מעולה גם לכל דבר אחר יש לו חדשנות שתתפוס ממהר לדעתי
אני הכי נהנה לעבוד עם המשקלים שלו העבודה יוצאת ברמה אחרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;693275:
זה מחיר לסטודנטים? כי לי הציעו בפונטביט חבילה של 140 משקלים ב2100 ש"ח.

כן זה מחיר לסטונדטים שנגמר היום

• הוסף לסימניות
על איזה פונטים מפונטייפ תמליצו לי לעימוד ספרים

• הוסף לסימניות
הפונטיים: נפש, פגסוס, ארצישראלי, ניולטר, אופיס, פנינה, מרים, פרנקפורט,כיתה א',קלאווה,
כל אלו יש להם מספר משקלים שהשילוב שלהם נותן אפקט אדיר לעבודה.

• הוסף לסימניות
שניאור אין מילים, הפונטים שהתכוונת הם גם לעימוד ספרי קודש אני פשוט חדש בתחום תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עקיבא א.;693451:
על איזה פונטים מפונטייפ תמליצו לי לעימוד ספרים
מבלי לגרוע ממה שאמר שניאור770:
חקיקה, זרקא, שרביט, פנינה, קמומיל, וילנא מסורה, וילנא פלרון, פרנקריהל, טקסטינה, נצח

• הוסף לסימניות
מה לגבי הפונטים שלהם לתוכנת תג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עקיבא א.;693727:
מה לגבי הפונטים שלהם לתוכנת תג

צריך לשאול אותם במפורש. בכל מבצע התנאים אחרים
(יכול להיות שקובץ קרנינג לתג שווה משקל או משהו כזה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה