קנית פלאש לסטודיו באיביי

• הוסף לסימניות
רציתי לקנות לסטודיו סט של פלאשים
אין לי כלום כרגע והייתי מעונין ביעוץ למי שמבין
כמה שאלות
1 האם יש מכס ותוספות תשלום אחרים ואם כן כמה?
2 הבאתי כמה קישורים אם מישהו יכול להסביר לי מה החסרונות אם יש כדי שאוכל להתמקד בחיפוש מדויק למה שאני רוצה ולפי התקציב

http://www.ebay.com/itm/SoftBox-Lig...19427018&tpos=top&ttype=price&talgo=undefined

http://www.ebay.com/itm/SoftBox-Lig...3782903&tpos=left&ttype=price&talgo=undefined

אני מודה למי שיעזור, תודה

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה למי שלא מבין עדיף לך לקנות בארץ..

• הוסף לסימניות
אין מכס על ציוד צילום, אמור להיות מע"מ. בדואר רגיל לא תחוייב בכלום, גם לא במע"מ (בדר"כ), בחלק מחברות השילוח תחוייב בעמלות שחרור ועוד.
בקישורים שצרפת נמכרים סטים של תאורה רציפה, לא פלאש סטודיו. ממש לא מומלץ לך.

אתה מחפש פלאש עם חיבור לחשמל ? ספידלייט ? באיזו עוצמה ?

• הוסף לסימניות
ממש לא כדאי לקנות סטים מלאים. לכי קצת לחניות צילום תחושי את ההצע . יש כ"כ הרבה סוגים שונים של ציוד. תראי אפשריות ואח"כ תחליטי לגבי רכישות בארץ או בחו"ל.

בכל מקרה לא לקנות סטים. בדרך כלל המוצרים ממש לא איכותיים ככה.

• הוסף לסימניות
דווקא חשבתי שמכיון שאין לי כלום ואין לי עדין כיוון על מה ללכת
אקח סט במחיר סביר מאיביי בשביל לראות לאיזה כיוון זה ילך
במקום לקנות רק חלק מציוד טוב במחיר יקר ואח"כ אראה שאני צריך משהו אחר

אבל לפי התגובות אשקול שוב
אני מחפש באמת לסטודיו ולא לתאורה רציפה מה ששמתי לינקים זה לא מה שרציתי לקנות אלא דוגמא לסטים ולמחיר כדי לכוון את עצמי בחיפושים ולדע ת אם יש תוספות במחיר תודה על התגובות זה עוזר לי
ותודה להגלים על הלינק זה בהחלט מוצר טוב יותר ממה שנתקלתי
אחפש לעומק ואשמח אם מישהו ישלח לי מוצר שווה שהוא מצא
תודה

• הוסף לסימניות
עזוב סט.

תקנה בנפרד כמה ראשים שאתה רוצה באיביי+ רדיו +מטריות/סופטבוקסים.
חצובות תקנה בארץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה