מידע שימושי קנית רהיטים בב"ב לזוג צעיר

• הוסף לסימניות
איפה הייתם ממליצים לקנות רהיטים לזוג צעיר, בבני ברק, רהיטים איכותיים ולא יקר

(בעיקר חדר שינה ושולחן + כסאות לסלון).

תודה מראש למגיבים

• הוסף לסימניות
אני קניתי ב"קומת הנדוניה" ברבי עקיבא בבניב רק, ליד חנות "נוסטליגה"
בשעתו הייתי מרוצה מהשרות ומהמחירים, לא יקר יחסית ושרות מעולה.
עשה עבודה טובה מהרגע להרגע.
- בזמנו כשקניתי היה שם בעל החנות היימישער יונגערמאן - אברך חסידי.
ממליצה מאד.

• הוסף לסימניות
רהיטי שהם סמטת יבנה 4 (פניה מבן-זכאי/ירושלים) בני ברק 03-6169612.
מומלצים בחום, קנינו שם חדר שינה שולחן כיסאות וספריה לסלון היינו כ"כ מרוצים שאחרי שנולדו הילדים חזרנו לשם לקנות ריהוט לחדר ילדים!!!
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;819068:
רהיטי שהם סמטת יבנה 4 (פניה מבן-זכאי/ירושלים) בני ברק 03-6169612.
מומלצים בחום, קנינו שם חדר שינה שולחן כיסאות וספריה לסלון היינו כ"כ מרוצים שאחרי שנולדו הילדים חזרנו לשם לקנות ריהוט לחדר ילדים!!!
בהצלחה.
איך המחירים שם?

• הוסף לסימניות
לי זה נשמע שה10,000 זה לבקשות ומידות מיוחדות, אז מן הסתם לדוגמא קיימת וסטנדרטית יעלה פחות, לא?
אם מה שהבנתי נכון זה אחלה מחיר!

• הוסף לסימניות
לי זה נשמע שה10,000 זה לבקשות ומידות מיוחדות, אז מן הסתם לדוגמא קיימת וסטנדרטית יעלה פחות, לא?
אם מה שהבנתי נכון זה אחלה מחיר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברבצ;819091:
איך המחירים שם?

סבירים בהחלט, אפילו זולים!
לדוגמא: ארון חדר ילדים 6 דלתות תוספת מגירות קרניזים שילוב צבעים ועוד-תמונה מצורפת (וסליחה על ה"איכות" המזעזעת) עלה לנו סדר גודל של 5000 ש"ח פלוס מינוס (למיטב זכרוני).

קבצים מצורפים

• תמונה 907.jpg
    3.1 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
5000 ש"ח?
איזה חומר? הזמנה לפי מידות?

• הוסף לסימניות
ברור שי שחדרי שינה זולים יותר. השאלה על אילו חומרים הולכים. הסנדוויץ' האדום הוא באמת יקר-אך גם הכי משתלם.
אם בכל אופן רוצים זול יותר-יש את הMDF והסיבית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mutagim;819053:
אני קניתי ב"קומת הנדוניה" ברבי עקיבא בבניב רק, ליד חנות "נוסטליגה"
בשעתו הייתי מרוצה מהשרות ומהמחירים, לא יקר יחסית ושרות מעולה.
עשה עבודה טובה מהרגע להרגע.
- בזמנו כשקניתי היה שם בעל החנות היימישער יונגערמאן - אברך חסידי.
ממליצה מאד.

מצטרפת להמלצה על "קומת הנדוניה" בבני ברק,

קנינו שם חדר שינה וספריה, קיבלנו שירות מעולה, סבלנות מעל ומעבר, ומחירים ז-ו-ל-י-ם יחסית למקומות אחרים,
אנו מאד מרוצים ב"ה ממה שקנינו.

ממליצים בחום!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;819184:
5000 ש"ח?
איזה חומר? הזמנה לפי מידות?

בשבילך חיפשתי את הקבלה ומצאתי, אז ככה:
קודם כל החומר הוא סנדוויץ' מצופה פורמייקה חיתוך דלתות מרובע!
המחיר הבסיסי הוא כ4000 ש"ח לארון 6 דלתות, אנחנו הוספנו כ1500 ש"ח על שינויים מהסטנדרט 1. צבע פורמייקה מחוץ לסטנדרט. 2. הקרניז באמצע הארון ולמעלה 3. תוספת מגירות כולל מגירה עמוקה באמצע 4. שילוב גוונים בחזית.
מחיר התוספות לפי בירור שעשינו בזמנו (לפני קרוב לשנתיים) הוא סטנדרטי לחלוטין ואפי' זול במעט.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברבצ;819100:
תודה רבה.

יוצא שכמעט 10,000 ש"ח עלה חדר השינה?

יש לה גם דברים יותר זולים?
,
אכן, כפי שכבר ענו, מדובר במחיר שכולל שדרוגים, שנויים ועיצובים הזויים... :cool:
וכולל מזרנים איכותיים מאד, ופינת אוכל + 4 כסאות!!

ואכן בזמנו, היו שם הצעות זולות הרבה יותר (נראה לי שאנו הגענו כמעט למקסימום מחיר---) ואינלי סיבה לחשוב שכעת הדברים שם שונים.

• הוסף לסימניות
אני ממליץ מאד ליסוע גם לירושלים שם ההורים שלי קונים הכי זול והכי איכותי 0527673436

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה