כללי קנית תוכנות- כל חבילת CS4

• פותח הנושא sms
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איפה ניתן לקנות את כל החבילה של התוכנות אדובי cs4 - הכי בזול?
(לא חייב תמיכה לעברית)

• הוסף לסימניות
לא כדאי כעת.
תמתינו ל cs5 בעוד כ 3 חודשים כאן.
ואולי יהיה גם מבצע משתלם כשתבא הגרסה הזאת

• הוסף לסימניות
3 חודשים?
דיברו על סביבות אפריל לא?

• הוסף לסימניות
הcs5 כל כך כבד שכרגע לא קיים בטווח המחירים המצוי מחשב שיוכל להריץ את הcs5 כמו שצריך.
אני מדבר בעיקרת על עריכת וידאו ואפטר, ופחות על פוטושופ וגרפיקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;370516:
הcs5 כל כך כבד שכרגע לא קיים בטווח המחירים המצוי מחשב שיוכל להריץ את הcs5 כמו שצריך.
אני מדבר בעיקרת על עריכת וידאו ואפטר, ופחות על פוטושופ וגרפיקה

אני לא יודע מהיכן אתה שואב את המידע הזה (שיכול להיות שהוא נכון), אבל אם מק מיני 1.5 מעבד בודד עם 2 ג'יגה זיכרון יכול להריץ את התוכנות שהזכרת בלי לקרטע, אני חושב שגם מחשבים סבירים אחרים יכולים לבצע זאת.

חוץ מזה, מה לעריכת וידאו ואפטר בפורום עיצוב גרפי?

• הוסף לסימניות
עדי, עולם המושגים של החרדים רחב מאוד ויכול לכלול המון, לא ידעת????? :)

• הוסף לסימניות
אז מה הוחלט? כדאי להמתין? השאלה אם באמת זה יצא באפריל...........
אולי אפשר לקנות עכשיו CS4 ואח"כ לשדרג ל-5
משהו ניסה את זה פעם?

• הוסף לסימניות
האם באמת שווה לקנות בחו"ל? מישהו יודע דרך איזה אתר אפשר לקנות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פונטייפ;370561:
עדי, עולם המושגים של החרדים רחב מאוד ויכול לכלול המון, לא ידעת????? :)

רק אני הבנתי שזו מעין 'הודעת התרפסות'? - -

• הוסף לסימניות
אחרי ההשקה הם חיבים לשדרג לך בחינם.
ככה היה אצלי. קניתי CS2 אחרי ההשקה של CS3 לפני שיצא ME והם שידרגו לי בחינם כשביקשתי.

• הוסף לסימניות
זה גם מה שאמרו לי בטלפון שהיום אם אני אקנה שדרוג יעלה עוד כסף
ואם אני אקנה אחרי ההכרזה אז כבר השדרוג יעשה בחינם
ככה ששוה לחכות להכרזה כי אז את מקבלת את השדרוג בחינם
הנציגים אמרו שוודאי שזה לא יהיה אחרי אפריל אבל הם לא יודעים באיזה יום בדיוק באפריל זה יקרה
לסיכום
טיפש מי שקונה היום כי שוה לחכות זה הבדל של המון כסף

• הוסף לסימניות
אגב, יש מצב לשידרוג מסטודנט לעסק או שחיבים לרכוש מחדש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;371648:
אגב, יש מצב לשידרוג מסטודנט לעסק או שחיבים לרכוש מחדש?

ואם כן האם המחיר הסופי יוצא משתלם?

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור לי? אני חייבת את התוכנות דחוף!!!!!!!!!!!!!! איפה לקנות? האם שווה לי לקנות אחרי ההכרזה את CS4 ולשדרג אח"כ ל 5 ? (האם זה באמת בחינם?) או לחכות ולקנות ישר את 5?
זה ממש דחוף לי אודה מראש לכל המסייעים!

• הוסף לסימניות
גרסה לא מסחרית לסטודנטים במסלול אקדמי של שלוש שנים לפחות מוכרים כעת במבצע ב-200$, אחרי שנה אפשר לשדרג לגרסה מסחרית - עד אז יהיה CS5 - בערך ב-1000$. בקוויקסופט

• הוסף לסימניות
הבעיה שאני לא סטודנטית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה