קורונה קנסות בחתונות - זה יותר יקר מהאירוע עצמו

• הוסף לסימניות
בשניה שהתזמורת משמיעה את הצלילי הסוער הראשון - נושרות המחיצות (במובן הפיזי של המילה...) והמצב אבוד
אני לא חושב שזה אבוד.
זה תלוי כמה זה חשוב לנו וכמה זה בדמנו לשמור על הבריאות
כמו שאף אחד לא מזיז את המחיצות בין הנשים לגברים ברגע הצליל הסוער הראשון, למה ? כי זה חוק ל יעבור
אם יבינו שלשמור על ההנחיות זה כמו חוק בל יעבור - זה יעבור בשלום

• הוסף לסימניות
אם יבינו שלשמור על ההנחיות זה כמו חוק בל יעבור - זה יעבור בשלום
אם יבינו...
חוץ מזה, שאפשר להבין את ההבדל בין הפרדה שיוצרת קבוצות של 200 רוקדות ו 200 רוקדים, לעומת הפרדה שמחלקת לעשיריות...
זה מוציא את כל הטעם מהריקודים ולאנשים יותר קשה לעמוד בזה
זה לא מצדיק חלילה שום דבר וחיי אדם קודמים לכל, אבל ההשוואה לא לגמרי מתאימה...

• הוסף לסימניות
מרתק לראות את הדפוס החוזר כאן בפורום.
שבאים בטענות לח"כ ושר שלא הצביעו לו ועדיין הוא האשם היחיד...
לא צריך להיות גאון עולם כדי להבין שהוא מייצג בקבינט הקורונה 16 מנדטים ולא 9.

• הוסף לסימניות
צודק,
בגלל שהקנסות גבוהים אז נעצור את החתונות
קצת הוצאה מהקשר
מה שאנחנו בוחרים לעשות זה עניין שלנו
אבל הממשלה מבחינתה הטילה קנסות גבוהים בשביל שאנשים ירתעו מזה, ולכן להתלונן על כך זה כמו לומר להם, תראו, זה משיג את המטרה ממש ביעילות מצוינת, לכן אנחנו מבקשים אם אפשר להרוס קצת את העבודה שלכם ולהוריד את הקנסות כדי שההרתעה תהיה פחות יעילה
לכן זה מצחיק לומר את זה

• הוסף לסימניות
צודק,
בגלל שהקנסות גבוהים אז נעצור את החתונות
לא הבנתי אם התגובה רצינית או צינית.
בכ"א לא התכוונתי להצדיק או לא את מתווה החתונות הקיים. רק שעצם הטענה על הקנסות הגבוהים אומרת משהו כמו תורידו לנו את הקנס כדי שנוכל לעבור על החוק והאמירה הזו לגופה די מצחיקה...

• הוסף לסימניות
למה @אבי_מימרן ו @משה_גלסנר
לא יכולים לשאול את החכי"ם שלנו בלי להפסיק
מה עם החתונות?

• הוסף לסימניות
קצת הוצאה מהקשר
מה שאנחנו בוחרים לעשות זה עניין שלנו
אבל הממשלה מבחינתה הטילה קנסות גבוהים בשביל שאנשים ירתעו מזה, ולכן להתלונן על כך זה כמו לומר להם, תראו, זה משיג את המטרה ממש ביעילות מצוינת, לכן אנחנו מבקשים אם אפשר להרוס קצת את העבודה שלכם ולהוריד את הקנסות כדי שההרתעה תהיה פחות יעילה
לכן זה מצחיק לומר את זה
לא הבנתי אם התגובה רצינית או צינית.
בכ"א לא התכוונתי להצדיק או לא את מתווה החתונות הקיים. רק שעצם הטענה על הקנסות הגבוהים אומרת משהו כמו תורידו לנו את הקנס כדי שנוכל לעבור על החוק והאמירה הזו לגופה די מצחיקה...
הרי לא נעצור את החתונות גם אם הקנסות גבוהים
ממילא אין עניין להעלות את הקנסות - כי זה לא יוסיף להרתעה

• הוסף לסימניות
לא צריך להיות גאון עולם כדי להבין שהוא מייצג בקבינט הקורונה 16 מנדטים ולא 9.
לא צריך להיות גאון הדור כדי להבין שהדפוס חוזר על עצמו עוד בטרם התפטר שר מיהדות התורה.
אריה דרעי הציע מתווה והוא מייצג דעה לפחות של חלק מהציבור החרדי.
(וגם אומר בקול את מה שח"כים אחרים אומרים במחשכים).

• הוסף לסימניות
אל דאגה אוטוטו השר אריה מכלוף דרעי מחתן, בטוח יהיה כבר מתווה מסודר בקרוב...
ציני...
לא מתאים לענין בכלל! תמיד יהיה מי שיאשים דווקא אותו וזה מרגיש כמומ התקשורת החילונית!
אני לא מהמגזר שמצביע לו אבל אני מביע שאט נפש ממי שמזלזל במה שהוא עושה ויודע להאשים אותו, ומה עם גפני ומקלב וליצמן שלהם אני דווקא מצביע כי כך הורו לי רבותי? הם עושים משהו בענין? הם ניסו לדאוג לנו האזרחים הפשוטים, דרעי לפחות מנסה.
ותפסיקו כל פעם למצוא אותו קרבן לעזאזל!.

• הוסף לסימניות
לדעתי הבעיה היא לא בפולטיקאים שלנו,
הם עושים מעל ומעבר.
אבל גם אם א"א לפתור את כל הבעיה,
לפחות שלא ההורים יצטרכו לקבל את כללל הקנסות.
את זה נראה לי שאפשר לפתור בקלות.

• הוסף לסימניות
לדעתי הבעיה היא לא בפולטיקאים שלנו,
הם עושים מעל ומעבר.
אבל גם אם א"א לפתור את כל הבעיה,
לפחות שלא ההורים יצטרכו לקבל את כללל הקנסות.
את זה נראה לי שאפשר לפתור בקלות.
בדיוק!
זה שיש קנסות על ההורים זה כאב לב, גם מתחתנים באי וודאות, גם משלמים על זה טבין ותקילין, לא רגועים ובסוף מקבלים קנסות, אבל אין קשר לפוליטיקאים. קודם כל- אפשר להעמיד שומר עם גלגל מספרים וסופר כמה אנשים נכנסים , (זה יעלה עוד כמה מאות, אבל שווה מאשר קנס של אלפי שקלים!) ולהזמין מוזמנים לפי שעות מסודרות!
נכון, זה לא חתונה כמו שהיינו רוצים שתהיה אבל לפחות זו חתונה יותר רגועה!

• הוסף לסימניות
בדיוק!
זה שיש קנסות על ההורים זה כאב לב, גם מתחתנים באי וודאות, גם משלמים על זה טבין ותקילין, לא רגועים ובסוף מקבלים קנסות, אבל אין קשר לפוליטיקאים. קודם כל- אפשר להעמיד שומר עם גלגל מספרים וסופר כמה אנשים נכנסים , (זה יעלה עוד כמה מאות, אבל שווה מאשר קנס של אלפי שקלים!) ולהזמין מוזמנים לפי שעות מסודרות!
נכון, זה לא חתונה כמו שהיינו רוצים שתהיה אבל לפחות זו חתונה יותר רגועה!
ועדיין לי על פי הכללים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה