דרוש מידע קנסות על נסיעה בנת"צ עיריית ירושלים

• הוסף לסימניות
בעלי קבל בהפרש של ימים 2 דוחות כאלה כל אחד 500 ש"ח
פעם אחת הוא זוכר ששם לב תוך כדי נסיעה שהוא על נת"צ ונסע לצאת משם ללא הצלחה
את הפעם השניה (בכביש אחר ) הוא בכלל לא זוכר
אשמח לדעת האם יש כאלה שערערו , מה הנימוק שרשמו והאם הערעור התקבל ?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי דו"ח של 500 ש"ח ערערתי , רשמתי להם שאני תמיד שמה לב וזה ממש קרה בטעות ולא שמתי לב שזה תחבורה ציבורית ושלא הכרתי את האזור והתינוק בכה באוטו וויתרו לי (הבטחתי שאם מוותרים לי אני שמה 100 ש"ח בצדקה )

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי דו"ח של 500 ש"ח ערערתי , רשמתי להם שאני תמיד שמה לב וזה ממש קרה בטעות ולא שמתי לב שזה תחבורה ציבורית ושלא הכרתי את האזור והתינוק בכה באוטו וויתרו לי (הבטחתי שאם מוותרים לי אני שמה 100 ש"ח בצדקה )
דוח ראשון?

• הוסף לסימניות
היה על זה אתמול כתבה שלימה
על עושק העיריות אחרי שהם קיבלו לידם את העקיפה
עיריית ת''א נדמה לי גרפה בשנה אחת 110 מיל' ש''ח על קנסות נת''צ
אנשים התלוננו על חוסר שילוט ועבודות בכביש וכו'

• הוסף לסימניות
לערער תמיד אפשר
מקסימום לא יצליח
כתבנו סיבה שנשמעה טובה (ואכן אמיתית) וביטלו

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שבאמת מבטלים.
גם אנחנו קיבלנו דוח על נסיעה בנתצ בירושלים. וזה כ"כ מטופש, כי גם אם נכנסת לגמרי בטעות לשם, אין שום אפשרות לסגת...
שילמנו כמו ילדים טובים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני הגשתי בירושלים. באמת שלא שמתי לב שזה נתצ
אזור שאני לא מכירה
הסברתי יפה שלא ידעתי וטעיתי והשילוט לא היה ברור
חיכיתי איזה 8 חודשים אבל בסוף ביטלו את הדוח נתנו לי אזהרה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה