דרוש מידע קנס אגד תחבורה ציבורית

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע אם החוק נכנס לגבי קנס 20 ש"ח (במקום 100)
אם הרב קו של סטודנט בתשלום מראש לכל השנה?

הפקחים טוענים שלא....

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע אם החוק נכנס לגבי קנס 20 ש"ח (במקום 100)
אם הרב קו של סטודנט בתשלום מראש לכל השנה?

הפקחים טוענים שלא....
בכלל על פי חוק באם יש חופשי אז בפעם הראשונה אמור להיות אזהרה
ורק בפעם השנייה קנס

• הוסף לסימניות
יש חוק חדש של 50 שח במקרה של חוזה תקופתי טעון, או במקרה שפטורים מתשלום, לא של 20,
ואגב אין תקנה כזאת של אזהרה, זה היה התנהלות של החברות בכמה מקומות אבל אין תקנה כזאת
בכל מקרה זה עדין לא נכנס לתוקף
כרגע זה פורסם לעיון הציבור, ופתוח להערות הציבור עד כ' סיון התשפ"ד 26/6/2024 בשעה 23:59
אחרי זה אמור להיחתם ולהיכנס לתוקף

• הוסף לסימניות
במקרה של חוזה תקופתי טעון

לשון הצעת החוק -
3א. על אף האמור בסעיפים 1 עד 3, נוסע ששילם בעד נסיעתו באמצעות הסדר נסיעה תקופתי כהגדרתו בסעיף 1 לצו פיקוח על מחירי מצרכים ושירותים (מחירי נסיעה בקווי השירות באוטובוסים ומחירי נסיעה ברכבת מקומית), התשפ"ב-2022 (להלן – צו הפיקוח) או נוסע שזכאי להנחה בשיעור 100% ממחיר אותה הנסיעה לפי סעיפים 7(א)(1) או (7) לצו הפיקוח ולא תיקף את כרטיסו, ישלם תעריף מוגדל בסך 50 שקלים חדשים

ההגדרה של "הסדר נסיעה תקופתי" ב-צו פיקוח על מחירי מצרכים ושירותים
”הסדר נסיעה תקופתי“ – הסדר נסיעה שמקנה לנוסע מספר בלתי מוגבל של נסיעות במהלך פרק זמן מוגדר ובאזור מוגדר;
לכאורה זה כולל גם נסיעות מעבר

אם זה נכון המשמעות של זה היא שמי שלא תיקף בנסיעת מעבר יקבל קנס מופחת במקום הקנס הרגיל הקבוע היום

• הוסף לסימניות
לשון הצעת החוק -

ההגדרה של "הסדר נסיעה תקופתי" ב-"צו פיקוח על מחירי מצרכים ושירותים"

לכאורה זה כולל גם נסיעות מעבר

אם זה נכון המשמעות של זה היא שמי שלא תיקף בנסיעת מעבר יקבל קנס מופחת במקום הקנס הרגיל הקבוע היום
מעניין, לא אחזתי
אם כך זה תיקון חלקי של עוול עצום בתוך המעשה סדום הזה שנקרא קנס
תיקון: אני לא בטוח שהסדר תקופתי זה מעבר צריך לבדוק

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש חוק חדש של 50 שח במקרה של חוזה תקופתי טעון, או במקרה שפטורים מתשלום, לא של 20,
ואגב אין תקנה כזאת של אזהרה, זה היה התנהלות של החברות בכמה מקומות אבל אין תקנה כזאת
בכל מקרה זה עדין לא נכנס לתוקף
כרגע זה פורסם לעיון הציבור, ופתוח להערות הציבור עד כ' סיון התשפ"ד 26/6/2024 בשעה 23:59
אחרי זה אמור להיחתם ולהיכנס לתוקף
נחתם, יכנס לתוקף ב 23.8.24

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2024-07-10 170439.png
    צילום מסך 2024-07-10 170439.png
    KB 192.7 · צפיות: 23

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אני מקפידה לתקף את כרטיס הרב קו מיד בעלותי לאוטובוס, כנדרש.
לפני כחודש+ עליתי לאוטובוס עמוס במיוחד, הנחתי את הכרטיס על מכשיר התיקוף ומיד נדחקתי פנימה.
אחרי כמה דקות עלו מספר פקחים, הגשתי לאחד מהם את הכרטיס והוא הבהיר לי שלא תקפתי.
כמובן שמיד מצטרפים לחגיגה שלושת הגנגסטרים הנוספים (אגד...), מקיפים את המושב שלי ודורשים את הפרטים האישיים.
אציין, שבנוסף לכל זאת היתה נסיעת מעבר!
הם לא התרשמו מהטיעונים שלי ואכן קבלתי קנס...
אבל, וכאן מתחיל הסיפור האמיתי:
מאותו יום נוצרה בי חרדה ממשית מפקחים, ברמת השיתוק.
אני מקפידה, כמקודם, לתקף מיד בעלייתי לאוטובוס, ועדיין: כשעולה פקח(ים, באגד.)
אני קופאת, מריצה בראשי את העליה לאוטובוס: שילמתי? אולי הכרטיס לא נקלט? ורק כשהפקח יורד מהאוטובוס הנשימה חוזרת.
אם תוסיפו את העובדה שבמהלך נסיעה סטנדרטית באורך מחצית השעה- עלולים לעלות שני צוותות פקחים, תתקל התוצאה: סיוט.

למרבה הצער, מאמינה שתופענה כאן תגובות מזדהות רבות.
האם ישנה דרך לתבוע את אגד או את הפקח (ששמו מופיע מן הסתם בדו"ח?!)?
אציין שאיני טיפוס חרדתי, ב"ה, אם כי אני בהחלט עונה להגדרה "אדם רגיש מאוד".
תודה רבה מראש למגיבים!
נסעתי באוטובוס
תקפתי את הרב קו כשעליתי
באמצע הנסיעה עלו שלושה פקחים לאוטובוס
הערתי להם שמותר רק שני פקחים כי יש רק שני דלתות
אז אחד מהם אומר לי "אני ראש צוות" ומותר לי להיות איתם
בספסל ליד ישבה אישה חרדית שראיתי שהיא לא תיקפה
ראיתי שהיא נלחצת מהפקחים
אז עם הרב קו שלי לא יכולתי לתקף כי יש לי פרופיל
אז תיקפתי באשראי שלי
הוא קלט את זה
אז הוא ניגש אלי ושואל "עם מה תיקפת עכשיו?
אמרתי לו עם האשראי בשביל האישה הזאת
וזה הרב קו שלי שגם בו תיקפתי
אז הוא קורא לאחת הפקחיות ואומר לה תתני לו דוח
היא התחילה לרשום לי דוח
כשהגעתי לתחנה שלי אמרתי לה שאני רוצה לרדת כאן אז הם ירדו איתי
ואז בתגובת הנוסע הכתבתי לה את כל הסיפור
תכלס הם קלטו שהם נותנים לי דוח על אף שתיקפתי בזמן
אז הוא התחיל להגיד לי אני נותן לך את הדוח כי תיקפת באשראי שלך כשעלינו ולא בתחילת נסיעה
לא היה לי כוח להתווכח
אני לא יודע מה לשון החוק אם אפשר לתת דוח אם תיקפתי אחרי שהפקח עלה
בכל מקרה מה אתם ממליצים לי
קודם כל להגיש ערעור על הדוח ?
אני יכול לתבוע את אגד על עוגמת נפש ועיכוב למשך 20 דקות?
מה אני יכול לעשות כאן?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה