דרוש מידע קנס באיחור למעון

• פותח הנושא park
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מאוד מעריכה כל שקל שאמא מביאה הביתה, ויודעת ומבינה שהיום אין עבודה עד 13:00
וגם אין קצבאות.
אבל כל הרעיון של שעות הכולל זה שהאבא לפחות בבית בצהריים ובשעות הערב המוקדמות, ונמצא עם הילדים עד שהאמא תבוא.
אז למה שהילדים ישארו במעון עד 17:00( כמו שכתבו פה..)?
זה שנתנו לנו אופציה את המעון לא חייבים לראות בזה משהו חיובי לתינוקות שלנו, למה שלא יהיו עם האבא בבית בצהריים? במיוחד שמדובר על הקטנים שבמעון..
זה המון שעות לתינוק בן 3 חודשים ואפילו שנה להישאר עד הסוף...

אז הפתרון צריך להיות שאחה"צ הכולל יתחיל ב -5 ולא בארבע,
כי האבא צריך לחכות שהאמא תחזור מהעבודה כשהוא עם הילדים.

• הוסף לסימניות
אני מאוד מעריכה כל שקל שאמא מביאה הביתה, ויודעת ומבינה שהיום אין עבודה עד 13:00
וגם אין קצבאות.
אבל כל הרעיון של שעות הכולל זה שהאבא לפחות בבית בצהריים ובשעות הערב המוקדמות, ונמצא עם הילדים עד שהאמא תבוא.
אז למה שהילדים ישארו במעון עד 17:00( כמו שכתבו פה..)?
זה שנתנו לנו אופציה את המעון לא חייבים לראות בזה משהו חיובי לתינוקות שלנו, למה שלא יהיו עם האבא בבית בצהריים? במיוחד שמדובר על הקטנים שבמעון..
זה המון שעות לתינוק בן 3 חודשים ואפילו שנה להישאר עד הסוף...
את בטוחה שכל האבות יטפלו בתינוק יותר טוב מהמטפלת במעון??? אני ממש לא חושבת כך! אולי בגדולים יותר. ובאופן כללי, הגישה שלך שיפוטית מידי, העולם לא שחור- לבן, יש עוד כמה גוונים באמצע... לא כל אמא שעובדת הרבה שעות היא אמא מזניחה, כמו שלא כל אמא עקרת בית היא הכי מסורה לילדים. וכן- לא כל אשה שעובדת שעות רבות ביום זה בשביל לממן מותגי יוקרה, וגם אם כן, לא התבקשת לשפוט אותה על כך.

• הוסף לסימניות
צריך לעשות כל השתדלות להיות בבית ב4
גם שאר הילדים לא צריכים להישאר לבד, גם ילדה בכיתה א׳...
וגם אם זה יוריד במשכורת שעה,
זה הילדים שלנו, זה החינוך שלהם!
מכירה המון נשים שבחרו להפחית מעט בעבודה ולא לחזור אחרי 4 אפילו לא דקה אחרי.
ולכן כתבתי הכל עניין של בחירה!
אני אישה כזאת,
הורדתי עוד ועוד שעות וויתרתי על אפשרות להתקדם במקום גדול,
אבל בעלי עובד!!! וזה שונה לחלוטין, בשנים שהיה אברך לא יכולתי לוותר ולו על דקה!

התחושה שאת נותנת כאן לנשים היא כאילו הן ממש זורקות את ילדיהן לכלבים!
למה??

אלו אימהות אוהבות, שמהרגע שהילד סיים את שעות לימודיו הן רק עם מצפון ענק על זה שהן לא איתו, אף אחת לא מאחרת בכוונה, גם לא מי שעובדת תשע שעות ומרוויחה משכורת של חמש ספרות!

• הוסף לסימניות
ברור שהכל ענין של בחירה. אבל נשים בחרו אחרת ממך ואת לא מכבדת את זה וזה לא פעם ראשונה...
לפעמים בחירה ברע היא במקום היותר רע.
ויכול להיות שלאמא שרוצה לעבוד עד חמש אין ילדה בכתה א'.
את מתיחסת לאנשים פרטיים באופן מאד כוללני.
והדעה שלך על אברכים מה הם צריכים לעשות ואיך צריך להתנהל יומם ידועה כבר, אבל יש שחושבים אחרת ממך.
לדוג' אברכים שמרחיקים נסוע כדי ללמוד במקום שיצמיח אותם כתלמידי חכמים, ולכן לא יכולים להתיצב באחת במעון. ואפילו כאלו שומו שמיים שהולכים לנוח כדי שיוכלו לעסוק בתורה מתוך פניות ובאיכות אחרת. שלא לדבר על אברכים שבוחרים להתיצב לסדר ב' בשלוש וחצי בדיוק בזמן שהסדר מתחיל, באמת חסרי אחריות.

אני לא אומרת שטובת הילדים לא אמורה להלקח בחשבון רק מפנה אותך תילי לעוד מערכות שיקולים שאנשים עושים לפני שהם בוחרים במה שלא נראה לך.

• הוסף לסימניות
ז הפתרון צריך להיות שאחה"צ הכולל יתחיל ב -5 ולא בארבע,[/
@תילי5565
ואם הוא מתחיל ב-3 לזה יש לכם פתרון??
הרי לא תוכלו לפתור את הבעיות של "כולם" אז פשוט להפסיק להסיק מסקנות מוטעות על סמך ראיה שטחית -זה הפתרון!!!
לא לכולם יש אותו סדר יום אותה עבודה אותו בוס ואותו כולל ...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה שהגננות פרייריות זה לא בעיה של ההורים, הגננות צריכות לדרוש כסף מהמעון על כל דקה שהם נשארות, והמעון צריך לשלם, ואז הגננות ישארו בחפץ לב, ואז כולם יהיו מאושרים, והנהלת המעון יהיו פחות עשירים,

למה שהמטפלות ישארו בחפץ לב עבור כמה גרושים??? את היית מסכימה להשאר אחרי יום עבודה?
ומה עם זה שהפסידה אוטובוסים... והילדים שלה נשארו הפקר או התוכניות שלה השתבשו בגלל האיחור שלך.....כי.... הרויחה עוד כמה גרושים
אני בטוחה שהיא מוותרת על זה בחפץ לב.

• הוסף לסימניות
כשאיחרתי פעם לקחת את הבן מהמשפחתון רציתי לשלם אבל המטפלת לא רצתה לקבל.
היא אמרה שעדיף לה פעם אחת לא לקבל כסף ואנחנו נישאר עם נקיפות מצפון ולא נחזור על זה,
כי אם משלמים אז באיזשהו מקום מרגישים ש'לא נורא' היא הרי קיבלה כסף....

• הוסף לסימניות
כשאיחרתי פעם לקחת את הבן מהמשפחתון רציתי לשלם אבל המטפלת לא רצתה לקבל.
היא אמרה שעדיף לה פעם אחת לא לקבל כסף ואנחנו נישאר עם נקיפות מצפון ולא נחזור על זה,
כי אם משלמים אז באיזשהו מקום מרגישים ש'לא נורא' היא הרי קיבלה כסף....
זו הסיבה שאינני שולחת למעון אלא למשפחתון, וכבר סיכמתי עם המטפלת של שנה הבאה על סכום חודשי קבוע, בשל העובדה שאני מאחרת בכמה דקות, אין סיבה שמישהי מאתנו לא תרגיש בנוח (אי נעימות לי או תחושת ניצול לה), כמובן שזכותה לסרב להסדר זה, ואז הייתי מחפשת מסגרת אחרת.

• הוסף לסימניות
למה שהמטפלות ישארו בחפץ לב עבור כמה גרושים??? את היית מסכימה להשאר אחרי יום עבודה?
ומה עם זה שהפסידה אוטובוסים... והילדים שלה נשארו הפקר או התוכניות שלה השתבשו בגלל האיחור שלך.....כי.... הרויחה עוד כמה גרושים
אני בטוחה שהיא מוותרת על זה בחפץ לב.
מי אמר כמה גרושים? הם רוצות 10 ש"ח לדקה? שיבקשו מהמעון 10 ש"ח לדקה!
אוטומטית החלטתם שזה אמור להיות גרושים, למה? אני יודע למה! כי הם רגילות שהמעון מנצל אותם , ולכן זה לא בעיה של ההורים, אין, ולא אמור להיות שום שיג ושיח בין ההורים למטפלות בכל מה שקשור לכסף , אנחנו לא אמורים להשלים להם הכנסה של השכר המזעזע שהם מקבלות, הגיע הזמן שהמטפלות יעשו שביתה איטלקית עד שבעלי המעון העשירים יתנו להם שכר הוגן, ואז גם ההורים יקבלו את היחס המגיע להם תמורת ה 2000 ש"ח שהם משלמים (או שהמדינה משלימה, זה לא משנה)
המעון נותן להם שכר עוני, ואת הריקושטים ההורים מקבלים,

• הוסף לסימניות
איפה רותי קפלר שתזהיר שעוד רגע האשכול נמחק???

• הוסף לסימניות
מי אמר כמה גרושים? הם רוצות 10 ש"ח לדקה? שיבקשו מהמעון 10 ש"ח לדקה!
אוטומטית החלטתם שזה אמור להיות גרושים, למה? אני יודע למה! כי הם רגילות שהמעון מנצל אותם , ולכן זה לא בעיה של ההורים, אין, ולא אמור להיות שום שיג ושיח בין ההורים למטפלות בכל מה שקשור לכסף , אנחנו לא אמורים להשלים להם הכנסה של השכר המזעזע שהם מקבלות, הגיע הזמן שהמטפלות יעשו שביתה איטלקית עד שבעלי המעון העשירים יתנו להם שכר הוגן, ואז גם ההורים יקבלו את היחס המגיע להם תמורת ה 2000 ש"ח שהם משלמים (או שהמדינה משלימה, זה לא משנה)
המעון נותן להם שכר עוני, ואת הריקושטים ההורים מקבלים,
אם היינו עושים שביתה איטלקית היינו מצליחים להעלות את השכר בעוד כמה מקצועות כגננות ועוד...
הבעיה שהציבור מלא במבקשות עבודה
ואיך המעסיקים אומרים? "יש לי אוטובוס מלא". עצוב.

• הוסף לסימניות
הבעיה שהחוק שלנו לא תמיד מכסה את הבעיה
אם הוא דואג להורים אז הוא דופק את המטפלות ואם למטפלות אז ההורים נדפקים

• הוסף לסימניות
לא תמיד הבעל לומד בעיר או זמין להוציא את הילדים...
חוץ מזה יש חלוקת עבודה - בוקר אבא שולח - בצהריים - אמא אוספת
(לי אישית חשוב להגיע למעון ולשמוע מה עבר על הילד/ה מכלי ראשון)
דיברתי על כך שיש כאלה שלא יכולים, ודיברו על איחורים ומה עושים שבאוטבוס איחר ושהיה פקוק וכו אז מה עושים ואף אחת לא הציע את זה והיה תמוה בעיני

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין לה ילדים במעון, כך שהיא לא טרחה להיכנס לאשכול.
אבל כשראתה שהוא צומח בקצב מהיר מדי, באה לראות מה מעניין כאן.
שום כלום. יבש כמו בצל
עולם כמנהגו נוהג הכלבים נובחים והארץ שותקת:(

• הוסף לסימניות
אני עבדתי בתור מטפלת וההורים היו מתוקים פשוט לא היה דבר כזה איחוה! אין!
ואם מישהי ראתה שהיא הולכת לאחר היא היתה מתקשרת לפני להודיע שהיא תאחר ב ארבע חמש דקות.
אם זה היה יותר מזה פשוט היו לוקחים אותנו בתור בייביסיטר להמשך ומשלמים לנו פרטי.
לדעתי זה מה שנכון לעשות. אחרי יום עבודה שוחק עם שכר מינימום את סופרת את הדקות לסיום היום וכל דקה שעוברת ניראת נצח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה