תח"צ קנס לא מוצדק באוטובוס

• הוסף לסימניות
גיסי תיקף באוטובוס עם הכרטיס האשראי שלי.
המבקר חטף לו את הכרטיס מהיד ונתן לו דו"ח למרות שנתתי טלפונית את כל הפרטים למבקר.
(הסיבה לדו"ח לטענת המבקר כי הכרטיס לא אישי).
המבקר לא רצה לתת את פרטיו ונעלם יחד עם הכרטיס אשראי שלי.

• הוסף לסימניות
המבקר חטף לו את הכרטיס מהיד ונתן לו דו"ח למרות שנתתי טלפונית את כל הפרטים למבקר.
דבר ראשון ביטלתם את הכרטיס אשראי?
דיוחתם על גניבה?

• הוסף לסימניות
תיקף באוטובוס עם אשראי???
בד"כ מתקפים עם רב-קו
או שאני לא הבנתי פה משהו...

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לדווח למשטרה ...
גנבבבבבב!!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תעקבו שלא ביצע איזה קניההה!

• הוסף לסימניות
בבית משפט, קוראים לזה ניצול לרעה בסמכות.
השאלה אם יש תיעוד?
למה תיעוד
האשראי איננו
הוא אצל הגנב בכל מקרה
גם אם אין תיעוד של המקרה יש אפשרות של דיווח על גניבת הכרטיס ובמידה ויש חיובים על הכרטיס ניתן לאתר את הגנב

• הוסף לסימניות
גנב! פשוט מנצל את העבודה שלו לגנוב!
גם אם לא הית משלם, זה לא מצדיק את הגניבה של הפקח!
אם תלך לסופר ותקח מוצר בלי לשלם- השומר יכול לקחת לך את האשראי עד שתשלם?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה