שלג בבני ברק
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
והאם לאחר שהקנס לא שולם הם יכולים להוציא צו איסור כניסה ויציאה מהארץ??
חברת מיילי?יש לי דוח (נתב"ג) מלפני כמעט 3 חודשים האם יש אפשרות לבקשה להישפט או שמאוחר מידי?
(בדוח כתוב הזמן להישפט 30 ימים).
גם לא חתמתי על הדוח אולי אוכל להכחיש שקבלתי דוח?
יש לי דוח (נתב"ג) מלפני כמעט 3 חודשים האם יש אפשרות לבקשה להישפט או שמאוחר מידי?
(בדוח כתוב הזמן להישפט 30 ימים).
גם לא חתמתי על הדוח אולי אוכל להכחיש שקבלתי דוח?
בדרך כלל על עבירות משלמים קנס אם נתפסים.כנ"ל סיגריות א'
שטויות.בדרך כלל על עבירות משלמים קנס אם נתפסים.
ומי שמבריח שיקח את הסיכון מראש.
ושלא יגיד אחר כך שהוא אדם מבוגר שלא מבין בשטויות האלו.
הגשת בקשה להשפט יכולה להחמיר את המצב
אם השופט יחליט שבזבזתם זמן שיפוטי (אחלה מושג... זמן שיפוטי)
אבל זה יכול להועיל במקרה שיש עומס על בתי משפט (עומס שיפוטי.. איזה יופי של עברית. יש גם רעב שיפוטי? כאבי בטן שיפוטיים?)
אז הדיון נדחה ונדחה ולפעמים בטל או שמגיעים אתם לפשרה.
כמה עובדות קצת מפתיעות בענין קנסות של המכס:בדרך כלל על עבירות משלמים קנס אם נתפסים.
ומי שמבריח שיקח את הסיכון מראש.
ושלא יגיד אחר כך שהוא אדם מבוגר שלא מבין בשטויות האלו.
הגשת בקשה להשפט יכולה להחמיר את המצב
אם השופט יחליט שבזבזתם זמן שיפוטי (אחלה מושג... זמן שיפוטי)
אבל זה יכול להועיל במקרה שיש עומס על בתי משפט (עומס שיפוטי.. איזה יופי של עברית. יש גם רעב שיפוטי? כאבי בטן שיפוטיים?)
אז הדיון נדחה ונדחה ולפעמים בטל או שמגיעים אתם לפשרה.
זה נכון מלא חברה מהישיבה שלי פעלו כך ואכן זה מה שקרה קראו להם לחקירה בנתבג ואחרך הראו להם אותם במצלמות צעקו עליהם לבטל ולשלם אבל הם העדיפו משפט ובמת עברו 9 שנים ועוד לא הגיעכמה עובדות קצת מפתיעות בענין קנסות של המכס:
מבירור אצל כמה וכמה שקיבלו קנס על "אי דיווח" (ביחוד על זה.. כי סיגריות א' זה סיפור אחר לגמרי... כי זה נחשב לא חוקי) והם הגישו בקשה להישפט ומעולם לא קראו להם למשפט, או שהתקשרו אליהם ואיימו עליהם לבטל את הבקשה להישפט ובסוף לא תבעו אותם ולא כלום, מה שמתברר הוא שאין למשרד המכס וכו' זמן לשלוח תובעים וכו'
תכלס שווה לשלוח בקשה להישפט על כל קנס מהמכס כי רוב הסיכויים שלא יקרה שום דבר עם זה ואחרי שנה זה מתבטל אוטומטי...
(נ.ב. על סיגריות א' של חברת מיילי שנחשנב לא חוקי קיבלתי מידע מעו"ד שזה יכול לסבך את הנוסע בכניסה לרשימות שחורות ושיפקחו עליו עיניים כל פעם שהוא יטוס..)
ובלי אחריות לכל הנ"ל
על כמה?בבקשה דחוף אני לפני שעתיים קיבלתי דו''ח על סיגריות [אמיתיות לא אלקטרוני] ורציתי לדעת אם יכולים לשלוח דרך האינטרנט או שלא תודה רבה
אם זה עד 49 פקאטים תגיש בקשה להישפטבבקשה דחוף אני לפני שעתיים קיבלתי דו''ח על סיגריות [אמיתיות לא אלקטרוני] ורציתי לדעת אם יכולים לשלוח דרך האינטרנט או שלא תודה רבה
ביחד עם עוד חבר שש פקטים פחות שתי חפיסותעל כמה?
תודה רבה רק רציתי לדעת א. אם יש אפשרות לשלוח דרך האינטרנט או שצריך להגיש פיזית לסניף הדואראם זה עד 49 פקאטים תגיש בקשה להישפט
ייתכן שיתקשרו יצעקו עליך לא להיכנע בנוסף ייתכן ויקראו לך לחקירה בנתבג הוא יצעק ויראה לך את הסרטון שאתה עובר במסלול בירוק לא להתרגש רק להגיד לו בסוף שאתה עדיין מעונין במשפט
ממש לא זה כבר לא שוה שווי הקנס זה שווי התשלום שלל המכס על הסיגריותתודה רבה רק רציתי לדעת א. אם יש אפשרות לשלוח דרך האינטרנט או שצריך להגיש פיזית לסניף הדואר
ב. הם כתבו לי משהו שיש אפשרות לקבל בחזרה אם משלמים מכס [חוץ מהקנס] על הסיגריות השאלה אם שוה לי [זה פקטים של מלברו גולד אמריקאי] תודה רבה
על מה? כמה?כמה הדוח על כאלה דברים?
רוצה להעריך סיכונים...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים