מידע שימושי קנס קיים או לא?

• הוסף לסימניות
לפני כחודש וחצי, אחד מבני ביתי קיבל קנס, על אי עטיית מסיכה ברכבת הקלה, השוטר אמר שהוא ישלח בדואר את הדו"ח, בינתיים לא הגיע כלום.
האם כדאי לברר מה קורה אם זה, כדי להספיק לערער? או עדיף שלא, ואולי בכלל לא נרשם דו"ח?
ואם כדאי, איך בכלל מבררים, כשאין לי מספר דו"ח?

• הוסף לסימניות
לפני כחודש וחצי, אחד מבני ביתי קיבל קנס, על אי עטיית מסיכה ברכבת הקלה, השוטר אמר שהוא ישלח בדואר את הדו"ח, בינתיים לא הגיע כלום.
האם כדאי לברר מה קורה אם זה, כדי להספיק לערער? או עדיף שלא, ואולי בכלל לא נרשם דו"ח?
110 מקבלים את כל הפרטים

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע בעניין?

• הוסף לסימניות
גם אצלינו במשפחה היה אחד שקיבל דוח על אותו דבר. בפועל הדוח הגיע הביתה רק לאחר כחודשיים (זה כבר לא היה רלוונטי כיון שהספקתי עד אז להגיש עבורו ערעור ואף לקבל תשובה שהערעור התקבל)

• הוסף לסימניות
גם אצלינו במשפחה היה אחד שקיבל דוח על אותו דבר. בפועל הדוח הגיע הביתה רק לאחר כחודשיים (זה כבר לא היה רלוונטי כיון שהספקתי עד אז להגיש עבורו ערעור ואף לקבל תשובה שהערעור התקבל)
זאת אומרת שכדאי לברר? איך סופרים 30 יום ו90 יום לערעור ובקשה להישפט, אם כ"כ הרבה זמן לא מגיע. מיום העבירה או מהיום שהגיע לדואר?

• הוסף לסימניות
אני חושב שזה 30 יום מקבלת הדוח לבית ולא מיום נתינת הדוח
בכל אופן תמיד כדאי לברר במוקד 110 להתעלם אף פעם לא עוזר בודאי בדברים האלה
אני הגשתי הירהור לפני שקיבלתי את הדוח וביטלו לי הם אמרו שאיפה שצריך להעלות את הקובץ של הדוח להשים דף ריק
שמתי דף ריק וכתבתי שם שעדיין לא הגיע הדוח
בהצלחה

• הוסף לסימניות
שוטר עצר אותי לפני כמעט 3 שבועות ואמר שהדוח יגיע הביתה.
אתמול כשחזרתי ראיתי על הדלת פתק מהדואר שהדוור כתב שם את הטלפון שלו לקחת את המכתב. אני מניחה שזה הדוח.
אם לא אצור איתו קשר, הדוח יחזור למשטרה וישלחו לי חדש+ ריביות או שעדיף לקחת את זה ולנסות להגיש ערעור.
וכן- מה אומרים בערעור? שזה היה חד פעמי וכו' וכו'?

• הוסף לסימניות
אם יש קנס הוא אמור להופיע באיזור האישי הממשלתי

• הוסף לסימניות
אם יש קנס הוא אמור להופיע באיזור האישי הממשלתי
איך נכנסים לאזור האישי למי שאין כרטיס אשראי ודרכון?
הם דורשים שתי אמצעי הזדהות.
יש רק תעודת זהות. (אפשר להיכנס לבני משפחה?)

• הוסף לסימניות
איך נכנסים לאזור האישי למי שאין כרטיס אשראי ודרכון?
הם דורשים שתי אמצעי הזדהות.
יש רק תעודת זהות. (אפשר להיכנס לבני משפחה?)
עקרונית אפשר גם עם תעודת זהות ביומטרית וקורא כרטיסים, אבל לאחרונה זה לא עבד לי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
110 מקבלים את כל הפרטים
באותו מקום של דוחות תנועה זה גם דוחות קורונה?
כי זה אומר דוחות תנועה. וגם לא נמצא לנו שום דוח ממתין.
השאלה, אם זה אומר שבכלל לא קיים דו"ח, או שיש מקום אחר לדוחות קורונה?

• הוסף לסימניות
לפני כמה שבועות תפסה אותי באוטובוס בלי מסיכה שוטרת [אגב ורק באגב לא שזה משנה היא היתה מהבנות דודות].
וכמה שביקשתי והסברתי שהאוטובוס ריק מאנשים [ 6 וחצי בבוקר]
והתחשבות במצב שגדול עלי סכום כזה לתרום למדינתנו היקרה
היא לא היתה מוכנה לשמוע בשום אופן כיון "שסיכנתי את בריאות הציבור"
והודיעה לי בצורה חד משמעית שהדו"ח ישלח לביתי וירדה מהאוטבוס תוך כדי שהיא משלימה את שידור הדו"ח.
[ועוד נקודה קטנה רק בדרך אגב לתשומת לב חוקרי הקורונה שמנויים בפרוג כשהיא ירדה היא אמרה לי לחבוש מסיכה, ועניתי שלצערי אין לי ולהפתעתי הגדולה הגב' לא התעקשה שאני ירד למרות "סיכון בריאות הציבור" והגעתי למסקנה מעניינת מאוד שמבחינה אפמדיולוגית מי שכבר קיבל דוח רמת הסיכון ממנו פוחתת בצורה משמעותית]
מחמת שלי אין סבלנות לחכות עד שהם יואילו בטובם לשלוח לי אותו, אתמול התקשרתי ל110 לבדוק מה המספר דוח כדי לשלמו.
ולאחד שבדקו לפי הת"ז שלי הודיעו לי שאין דוח ע"ש.
ואין לי מושג למה אין, או שבסוף היא ישבה על כסא רחמים והתעוררו אצלה מעט רגשות וויתרה על התענוג להתעלל בי על הבוקר.
או שעד שהיא השלימה לשדר את הדוח תפילותי התקבלו וכל "הברכות" שבירכתי אותה בליבי התקבלו לפני שוכן שמים והיא לא הספיקה להשלים את מלאכתה.
או שאקרים פרצו למחשבי המשטרה ומחקו את הדוח שלי.
בכל אופן בסה"כ רצוני לומר לכם לעולם אל תאבדו תקוה שמשהוא יכול להשתנות ומה שצריך לצאת לכם מהארנק יצא,
ומה שלא פשוט לא יצא ולא משנה מה יהיה.
ולמקבלי הדוחות שכאן קבלו את השתתפותי בצערכם רק מי שחווה את זה על בשרו יודע איזו הרגשה מעצבנת זו
בברכת שהמקום ימלא חסרונכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה