- הוסף לסימניות
אני חושב שצריך להירשם.האם אני צריך להירשם בפורום כדי לישאול או גם אורח יכול לישאול?
יש שם אחד בשם 'ישה' שיש לו הרבה ניסיון
אני חושב שצריך להירשם.האם אני צריך להירשם בפורום כדי לישאול או גם אורח יכול לישאול?
לאור הנתונים שבסיפור זה, יש סיכוי טוב שהם יוכלו באמצעות יעוץ משפטי נכון למחוק לגמרי את הקנס.במחיר הזה כבר כמעט ושווה לשלם את הדוח....
ביקשתי באמצעות האתר שלהם ואישרו - לא שילמנו שקל.איפה לבקש המרה ? בבית משפט או פניות הציבור. כי ביקשתי מהשוטר והוא הראה לי שבמחשב כתוב שאי אפשר.
מה הקשר מספר השנים?גם אנחנו ספגנו עכשיו את הדוח הזה...
ילד כמעט בן 8, אין אפשרות להמיר לאזהרה כי הנהג עדיין לא 10 שנים על הכביש.
אני לא מכיר את נוסח החוק ואת הפרשנות שלו לגבי גודל הילד, יש מומחים גדולים ממני בפורום.אבל בנוסח החוק כתוב גיל 8 ,השאלה האם גובה קובע?
תמיד ידעתי שעד גיל 7. וגם ידעתי ש1000 וכו מקבלים על פעוט שאמור להיות קשור בכסא בטיחות ועל גדולים מקבלים 250עד גיל 8.
על פי רוב,מה הקשר מספר השנים?
גם הנהג שלנו לא 10 שנים על הכביש
השוטר כתב ת.ז. של הילדכל הסיפור זה הקנס והנקודות???
במקרה והילד לא יושב לפי החוק שהוזכר כאן אין תוקף לביטוח ויותר חשוב שבמקרה של תאונה ח"ו אתה עלול גם להזיק לילד...
המשטרה ובית המשפט מאוד קשוחים במקרים כאלו..
וגם כשתפנה לבית המשפט איך תוכל להוכיח שזה הילד שישב מאחור?
ללא תמונה אין מה לפנות לבית משפט
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //