דרוש מידע קנקן בריטה

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מי שמכיר האם הקנקן הזה (לכל סוגיו) באמת שווה?
מבחינת הסינון אם הוא אמיתי?
הטעם של המים?
שווה את המחיר?

• הוסף לסימניות
שיפור לטובה?
והסינון אמין?

• הוסף לסימניות
אמא שלי מכורה לזה
יש לי, אבל לא עמדתי בהחלפת המסננים

• הוסף לסימניות
כל כמה זמן צריך להחליף מסנן?
כמה הם עולים?

תודה רבה על התשובות

• הוסף לסימניות
יש לנו, מאוד טוב.
הסינון אמין.
ניסו פעם לשים בפנים קולה ו---במסנן נשארה תערובת סמיכה ומתוקה, ומצד שני נשאר נוזל דלוח
הכל רק בתנאי שבאמת מקפידים להחליף מסנן, כמדומני פעם בחודש.
הקנקן עצמו עולה בסביבות 150-200 ש"ח.
הפילטרים - קונים אותם במארז של כמה.
ככל שיש יותר במארז המחיר ליחידה יורד.
עכשיו ראיתי שלוש במאה, אבל אני חושבת שאפשר להשיג יותר זול.

• הוסף לסימניות
לנו יש כבר חצי שנה וזה איכות חיים למי שלא מסוגל לשתות מים מהברז (לא היינו מסוגלים לשתות מים בכלל )אבל לוקח כמה ימים עד שמתרגלים לטעם
אנחנו הזמנו דרך ALIBUY שנתן קוד קופון לאיזה אתר מאנגליה ואז זה יצא ממש משתלם אני אנסה לחפש אם זה עדיין קיים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה לא לקנות מערכת אפשר להעמיד על השיש
300 שח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה