קנקן תה מתקופת האינקויזיציה וסודותיו [מצגת]

• הוסף לסימניות
מצורפת מצגת מדהימה של קנקן תה מתקופת האינקויזיציה. המכיל בתוכו מערכת שלימה של מסירות נפש לקיום התורה והמצוות.
פשוט להוריד, לצפות, ולהעביר הלאה...

{הוסר הקובץ עקב עדכון ומידע שגוי}

• הוסף לסימניות
כדאי להעלות בסיומת אחרת כדי שכולם יוכלו לצפות.
באיזה תוכנה זה?

• הוסף לסימניות
בפרוג לא ניתן להעלות קובץ מצגת אז העליתי את זה כקובץ ZIP.

{הוסר הקישור עקב מידע שגוי ועדכון}

• הוסף לסימניות
לא יודעת... זה לא עולה בצורה רגילה.
תעלי קישור כמצגת פשוטה!

• הוסף לסימניות
ישר כח וסליחה שהטרחתי אתכם. האמת שהייתי גם אני צריך לפתוח במשפט כעין מה שכתב שם trew... "למרות שברוב הפעמים אני מרים גבה על הודעות בסגנון קיבלתי במייל..."
[כנראה שלחינם ישבתי להפוך את הקובץ וורד למצגת...]:)

• הוסף לסימניות
עדכון המצגת...

עקב המידע השגוי שקבלתי מתחילה, וכך העברתי הלאה, הנני לתקן הטעות...
הנה המצגת בצורה יותר מדוייקת.
ניתן גם להוריד את המצגת מכאן.

קבצים מצורפים

• יודאיקה בתפארתה.zip
    1.8 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
מדהים!
אני חושב שביקרתי בגלריה שלהם מול מלון קינג דיויד בירושלים
יש שם דברים מדהימים אבל זה ממש יוצא דופן

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לשמור לסיומת ppt (פאואר פוינט 2003) ולהעלות שוב?
אודה לו מאד!

• הוסף לסימניות
פתיחת מצגת...

נכתב ע"י 3012;1162062:
מישהו יכול לשמור לסיומת ppt (פאואר פוינט 2003)...
אין צורך, ישנם הרבה פתרונות לפתיחת קבצי מצגת בכל הפורמטים. ראה למשל כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shabes;1162082:
אין צורך, ישנם הרבה פתרונות לפתיחת קבצי מצגת בכל הפורמטים. ראה למשל כאן.

אני בנתיב וההפניה הזו חסומה לי.
אין לי אפשרות לראות בפורמט הזה של פאואר פוינט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה