gila zohar
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מחפשת לשכור או לשאול
(או לקנות בזול...)
קסדה עגולה של אסטרונאוטים.
תודה רבה!!!
(או לקנות בזול...)
תודה רבה!!!
מחפשת לשכור או לשאול
(או לקנות בזול...)
תודה רבה!!!
מפחדת שלא יגיע לי עד פורים...ק.ש.![]()
15.49€ 37% OFF|Baby Kinder Erwachsene Astronaut Kostüm Raum Anzug Piloten Overall Party Purim Karneval Cosplay Outfit Helm Für Männer Junge|Spiel-Kostüme| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
זה יבא תוך חודש בעז"המפחדת שלא יגיע לי עד פורים...
איך אפשר לדעת???זה יבא תוך חודש בעז"ה
ירושליםבאיזה עיר את?
אשמח ממש!יש להורים שלי צריכה לשאול אותם
אחותי חיפשה את שלושת ביה לאסטרונאוטים בשנה שעברהירושלים
מעולה!! אשמח מאד מאד. אני צריכה אחת (לגיל 7- אם זה משנה, ראש קצת גדול)אחותי חיפשה את שלושת ביה לאסטרונאוטים בשנה שעברה
יש לה 3 קסדות.
היא באמות
לשאול אם זה פנוי?
אלה הקסדות:
צפה בקובץ המצורף 806559
אבדוק איתהמעולה!! אשמח מאד מאד. אני צריכה אחת (לגיל 7- אם זה משנה, ראש קצת גדול)
ואם אפשר את הבלוני גז והצינור ( אני זוכרת שאת הכנת לה משנה שעברה....)
אז בכלל זו תהיה חגיגה!
תודה רבה מאד!!!!
מפחדת שלא יגיעקישור לעלי אקספרס אבל זה לא ממש זול淘宝网 - 淘!我喜欢
淘宝网 - 亚洲较大的网上交易平台,提供各类服饰、美容、家居、数码、话费/点卡充值… 数亿优质商品,同时提供担保交易(先收货后付款)等安全交易保障服务,并由商家提供退货承诺、破损补寄等消费者保障服务,让你安心享受网上购物乐趣!subscribe.aliexpress.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים