דרוש מידע קסטרו, פועלים, איסוף מחנות - היה לכם קבלה בשקית?

• הוסף לסימניות
לא הייתה לי קבלה בשקית
ואני צריכה החלפת מידה
מה עושים?

• הוסף לסימניות
גם לי לא היה,

הלכתי לסניף והעלו את הקבלה לפי מס' טלפון.

פשוט לחלוטין.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול... אם אני רוצה להחזיר פריט אחד- יחזירו לי את המחיר המלא שלו או ינכו 50 ש״ח?

• הוסף לסימניות
לא הייתה לי קבלה בשקית
ואני צריכה החלפת מידה
מה עושים?
קופצת על האשכול
תוך כמה זמן מההזמנה הגיע לך הדברים?
עבר כבר שבוע ואין לי מושג מה עם זה
אני מקבלת הודעה למייל? איך זה הולך?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
לי הגיע תוך פחות משבוע
המשלוחן התקשר ואמר שעוד כמה דקות הוא מגיע.
(הם לא שולחים הודעה במייל)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
תסתכלי באתר
מה שתחת הסטטוס הזמנתך נארזה אמור להגיע תוך יום - יומיים
אני בחרתי איסוף מחנות והתקשרו אלי מהסניף שהגיע

• הוסף לסימניות
גם לי לא היתה קבלה, ובכוונה עשיתי איסוף עצמי כדי שאם אצטרך להחליף אוכל לעשות זאת במקום.
המוכרת אמרה שקבלתי קבלה למייל וזהו.
חזרתי הביתה, בדקתי וראיתי שלא קבלתי שום קבלה.
בקשתי מנציג בצ'אט שישלח לי את הקבלה, לקח לו קצת זמן אבל בסוף הוא שלח.
חשבתי שרק אצלי זה התפקשש. מענין מה הסיפור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה